Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ανανεώσεις στον ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ για Α’ ΕΣΚΑ

Ανανεώσεις στον ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ για Α’ ΕΣΚΑ

Κράτησε coach και κορμό παικτών.

Ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, τμήμα Ανδρών, ανακοινώνει τη συνέχεια των συνεργασιών του με το coach Γ. Ψυχογιόπουλο, τους αρχηγούς της ομάδας Στέφανο Καραμπάτο και Τάκη Αντωνόπουλο, ενώ συμφώνησε και κρατά και το βασικό κορμό της πετυχημένης περσινής ομάδας, με τους αθλητές Κώστα Τσέλιο, Δημήτρη Παλλάντζα, Ανέστη Μιλούση, Νικόλα Αργυρίδη, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Σάββα Αλεξόπουλο, Δημήτρη Στογιάννη και του εφήβου του Γρήγορη Νικά.

Οι πληροφορίες μας, αν και όχι επιβεβαιωμένες, αναφέρουν ότι ο προϋπολογισμός της Ανδρικής ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ για τη νέα περίοδο 2020-2021 θα είναι μειωμένος κατά 50%.

Δεν υπάρχουν ακόμη ανακοινώσεις για τη Γυναικεία ομάδα που θα αγωνίζεται και πάλι στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Πληροφορούμαστε όμως ότι οι συζητήσεις για συνέχεια των συνεργασιών με τους χορηγούς είναι σε καλό δρόμο ενώ έχουν ήδη υπάρξει και επαφές με αθλήτριες.

Ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, όπως και άλλοι σύλλογοι με ιδιόκτητα κλειστά γήπεδα (ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, κλπ) που η λειτουργία τους απαιτεί συνεχή οικονομική ροή, ελπίζουν σε κρατική επιχορήγηση για να αντεπεξέλθουν. Σε αντίθετη περίπτωση, η νέα περίοδος αναμένεται πάρα πολύ δύσκολη.

Μένει να δούμε αν οι υποσχέσεις του περιφερειάρχη κ. Πατούλη και του δημάρχου κ. Μπακογιάννη θα υλοποιηθούν ή όχι…

Σχετικά άρθρα

Πάνω