Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Οι στόχοι μας!

ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Οι στόχοι μας!

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ!

Μετά το άρθρο μας  “Πάμφτωχη συγκομιδή στο Ποδόσφαιρο!” ο ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ και συγκεκριμένα ο Υπεύθυνος Ακαδημιών κ. Σταύρος Ζαζάνης μας έστειλε το παρακάτω κείμενο όπου περιγράφει τους στόχους λειτουργίας των ομάδων της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ.

Καλησπέρα σας,

με αφορμή το άρθρο που γράψατε και επειδή σας θεωρούμε ένα μέσο που μας βοηθάει προβάλλοντας πράγματα για μας απαντάω εκ μέρους της Κορωνίδας Γαλατσίου.

Το τμήμα ανδρών αν κοιτάμε βαθμοθηρικά όντως είναι σε μια θεωρητικά μη πρωταγωνιστική θέση , ωστόσο στόχος μας φέτος είναι η δημιουργία μια ομάδας νεανικής που να παίζει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο με παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία μας και που έχουν βάσης του ποδοσφαίρου που θεωρούμε εμείς ελκυστικό ( είναι ένας στόχος που είχε μπει το 2014 όταν και ανέλαβα για πρώτη φορά τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος υποδομών) Με γνώμονα αυτό το στόχο είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αντρικό μας τμήμα , αφού τα παιδιά παίζουν ελκυστικό και όμορφο ποδόσφαιρο και είναι μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 19-20 χρονών. Αυτό το εγχείρημα απαιτεί χρόνο και πολύ δουλειά για να δώσει καρπούς βαθμολογικούς και είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε και να ακολουθήσουμε το χρονοδιάγραμμα μας.

Στην ακαδημία τώρα τα τμήματα που θεωρούνται καθαρά αγωνιστικά και με τον όρο αγωνιστικά εννοούμε το μπαίνει σε ένα ποσοστό ο όρος νίκη και μαθαίνω να αντιμετωπίζω τον αντίπαλο είναι τα τμήματα Κ18 και Κ16 η εικόνα τους είναι ικανοποιητική με βάση την δυνατότητα τους το Κ18 είναι μέσα στους βαθμολογικά ισχυρούς το Κ16 αγωνίζεται κατά κύριο λόγο με παιδιά 15χρονών αφού τα παιδιά του 2004 (16 χρονοι ) έχουν προβιβαστεί στο αντρικό και στο εφηβικό τμήμα.

Η Ακαδημία μας δεν κάνει επιλογή παιδιών δουλεύουμε έχοντας σαν αρχή μας ότι δικαίωμα στο να αθληθεί και να παίξει ποδόσφαιρο κάποιος είναι η αγάπη του για το άθλημα. Το σύνθημα μας είναι παίζω – ανακαλύπτω και εν τέλει μαθαίνω μέσα από την προπόνηση και τον αγώνα , έχοντας φτιάξει μια ακαδημία με 250 παιδιά αν λάβουμε υπόψη μας και τους έφηβους ή τους ηλικιακά μικρούς παίκτες που είναι στο αντρικό τότε πάμε στα 280.

Με ξεκάθαρο στόχο το κάθε παιδί ανάλογα την ηλικία του να διδαχθεί αυτό που πρέπει, να προσφέρουμε μια σταγόνα παιδείας με τα ιδανικά που μόνο ο αθλητισμός δίνει ώστε το παιδί να γίνει καλύτερος άνθρωπος στο μέλλον και τέλος τα παιδιά που ολοκληρώσουν αυτό το μονοπάτι μάθησης της ακαδημίας όταν βρεθούν στο αντρικό μας τμήμα να είναι τουλάχιστον ίδιοι ή καλύτεροι από τους παίχτες που είναι αυτή την στιγμή στο αντρικό.

Φυσικά τα παιδιά που έχουν ένα ταλέντο παραπάνω προσπαθούμε μέσα από την ακαδημία μας να τα βοηθήσουμε και να πάνε σε πιο πάνω κατηγορίες ή σε επαγγελματικό επίπεδο όπως οι Φακίνος Γιαννούλης ( Ολυμπιακός) Κρητικός Στέλιος (Παναθηναϊκός) , Λιάτσι (Ολυμπιακός) , Χρυσικός (Ολυμπιακός), Γλυνός (Ολυμπιακός) , Μούτσα (ΑΕΚ), Ευγένιος (ΑΕΚ), Βελέντζας (Ολυμπιακός) , Γεραγωτέλης ( Θύελλα Ραφήνας Γ εθνική).

Το GalatsiSports ευχαριστεί τη ΚΟΡΩΝΙΔΑ και ταυτόχρονα εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του Συλλόγου!

Σχετικά άρθρα

Πάνω