Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > Αρχή με νίκη του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Αρχή με νίκη του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Φωτό από το “stoplekto.gr”

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ 2-1 (κ.α. 1-1)

Μπορεί η Θεσσαλία να έχει πνιγεί, και το Πήλιο με το Βόλο να έχουν καταστραφεί, η ηλιόλουστη Αθήνα όμως παίζει και μπάλα! Και μια και είναι η αρχή για φέτος, θα μας συγχωρέσετε την αναφορά στο παιχνίδι – ντέρπι της γειτονιάς μας, έστω και με αυτή τη “μαύρη” διάθεση.

Με το …δεξί ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ στη νέα σεζόν! Για τον αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΑ, κέρδισε στην παράταση με 2-1 την ΚΟΡΩΝΙΔΑ και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση , παρουσία πολλών φιλάθλων στο γήπεδο Γαλατσίου.

Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ προηγήθηκε  στο σκορ στο 16′ με το Βελέντζα  0-1. Ο ΠΑΣ αντέδρασε πιέζοντας συνέχεια, αλλά τα δοκάρια σταμάτησαν τη μπάλλα δύο φορές σε επιθέσεις των “γηπεδούχων”.

Τελικά στο 90′ ο Θεοδωρακάτος κατάφερε να ισοφαρίσει  σε 1-1.

Και οι δύο σκόρερς αποβλήθηκαν στο 90′ ο ένας για “γαλλικά” στους νικητές και ο άλλος για “ανάρμοστη συμπεριφορά πανηγυρισμών”. Θαυμάσια!

Στην παράταση ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ με τον Γεωργαντώνη  σημείωσε το 2-1, στο 107′, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Παπαδόπουλος (85′ Ζαγκουντίνος), Ραπάι (58′ Θεοδωρακάτος), Π. Μπατζελής, Γεωργαντώνης, Ντούνης, Μανέτας, Νταβαρίνος, Τσαπατώρης (58′ Τουλούμης), Γιαννόπουλος (118′ Βούλγαρης), Σφακιανάκης (118′ Μαγκάφας)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Ιωαννίδης, Καράμπελας, Κορρές, Βελέντζας (65′ Κουρμάζογλου), Τριανταφύλλου, Μαύρος, Σκέμπι (65′ Ζενέλι), Καραγιαννάκης, Πύργας (57′ Παπαδόπουλος), Αναστασιάδης (60′ Σουατζόγλου), Τσελέντης.

Σχετικά άρθρα

Πάνω