Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ευχαριστεί τους Χορηγούς του!

Ευχαριστεί τους Χορηγούς του!

Το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ!

Με ανακοινώσεις στη σελίδα του στο facebook το γυναικείο τμήμα του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ευχαριστεί δημόσια τους Χορηγούς του αλλά και το ιατρικό επιτελείο του, για τη συνεργασία και τη βοήθεια που πήρε, για να πετύχει τη τιμητική 5η θέση στο “μισοτελειωμένο” πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών 2019-2020.

Ειδικότερα, ευχαριστεί το κεντρικό χορηγό το NOBELL και τους κύριους Aκης Κωτσάκη και Παναγιώτη Μπούρα που έχουν συνδέσει το όνομα της επιτυχημένης αλυσίδας all-day restaurant and bars με τη πορεία της ομάδας τα 2 τελευταία χρόνια στην Α1. Το Ψητοπωλείο Μαρτίνης , μαγειρείο ορόσημο για τη περιοχή των Πατησίων, που παρείχε καθημερινά γεύματα στις ξένες και Ελληνίδες αθλήτριες της ομάδας μας. Μεγάλη και η συνεισφορά της Globe One Digital που πρόσφερε υλική και τεχνολογική υποστήριξη στην ομάδα.

Επίσης ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-NoBell ευχαριστεί δημόσια τον ιατρό κ. Γιάννη Τσαπακίδη και τον Φυσικοθεραπευτή κ. Μανώνη Παπαμανώλη για την εξαίρετη συνεργασία.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν στις πολύ δύσκολες οικονομικά μέρες που έρχονται, οι παραπάνω ή και άλλοι, θα συνεχίσουν τις απαραίτητες χορηγίες τους για την οικονομική επιβίωση του γυναικείου τμήματος στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχετικές συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο… Ευελπιστούμε!

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω