Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Εχουμε το ΠΑΛΑΙ(?) – Δεν έχουμε κλειστό για τα Παιδιά μας!!!

Εχουμε το ΠΑΛΑΙ(?) – Δεν έχουμε κλειστό για τα Παιδιά μας!!!

Πως θα χαρακτηρίζατε το θέμα, ΤΡΑΓΙΚΟ ή ΑΣΤΕΙΟ?

Σε συνέχεια του άρθρου μας της 5ης Σεπτ. 2021 για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ  πληροφορούμαστε πάλι από γονείς ότι έγινε η συνάντηση Δημοτικής Αρχής με ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, για το θέμα χρήσης του κλειστού γηπέδου, αυτού που ΘΑ ανακατασκευαστεί πλήρως. Όχι δε μιλάμε για το ΠΑΛΑΙ! Και βέβαια δεν υπήρξε ΛΥΣΗ…απλά γυρίζουμε πίσω μερικά χρόνια, τότε που τσακώνονταν οι σύλλογοι για τις ώρες χρήσης του κλειστού του Άλσους Βέϊκου.

“Ανακοίνωση ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Κατά την χθεσινή συνάντηση (Δημοτική Αρχή, ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΑΕ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ) και μετά την διαφωνία μεταξύ των δύο σωματείων, αποφασίστηκε η κατάρτιση προγράμματος προπονήσεων στο Κλειστό του Άλσους, το οποίο θα συνταχθεί εξ αρχής από τον Δήμο. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στα σωματεία την Παρασκευή.

Ως τότε οι προπονήσεις θα διεξάγονται στα δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ (Κουντουριώτου και Τέρμα Πρωτοπαπαδάκη) σύμφωνα με το περσινό πρόγραμμα προπονήσεων.

Στην ίδια συνάντηση ανακοινώθηκε ότι στο τέλος Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του κλειστού (μπαλόνι) στο χώρο του Παλαι (επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία).

Παράλληλα, σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ για τις προπονήσεις αθλητών έως 15 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν νοσήσει, απαιτείται αρνητικό self test, ενώ για αθλητές άνω των 16 που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν νοσήσει απαιτείται εβδομαδιαίο αρνητικό rapid test. Επίσης, υπάρχει ισχυρή σύσταση από την επιστημονική κοινότητα για εμβολιασμό των αθλητών, καθότι, εκτός των άλλων, η νόσηση με λοίμωξη COVID-19 μπορεί να δημιουργήσει μακροχρόνιες συνέπειες που έχουν επιπτώσεις στο επίπεδο φυσικής κατάστασης των αθλητών και κατά συνέπεια στην καριέρα τους.”

Δε χωράνε τα παιδιά στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις που φαίνονται παρακάτω, θα σας φτιάξουμε “μπαλόνι”….

Ο Δήμαρχος ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ότι μέχρι “τέλος Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του κλειστού (μπαλόνι) στο χώρο του Παλαι” !

Ψάξαμε στη Διαύγεια, ΠΟΥΘΕΝΑ δε βρήκαμε κάτι για ΜΠΑΛΟΝΙ στο χώρο του ΠΑΛΑΙ! Πως ακριβώς θα γίνει αυτό? Με τι λεφτά και από ΠΟΥ?

Στις 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021, ο Δήμος Γαλατσίου ανακοίνωνε: Την 1η Σεπτεμβρίου ανοίγει το Κολυμβητήριο στο Άλσος Βεΐκου και αρχές Οκτωβρίου τα Γήπεδα Τένις όπου στο τέλος ανέφερε, “Η ανακατασκευή (ΣΣ του Κλειστού του Αλσους Βέικου) του αναμένεται να διαρκέσει περίπου 1,5 χρόνο, κατά τη διάρκεια του οποίου έχει προβλεφθεί η δημιουργία κλειστού γηπέδου μπάσκετ με μπαλόνι στον προαύλιο χώρο του ΠΑΛΑΙ, ώστε να μην μείνει κανένα παιδί του Γαλατσίου χωρίς τις προπονήσεις του.”

Αυτή είναι η μόνη ΓΡΑΠΤΗ αναφορά εκ μέρους του Δήμου σχετικά με το “Μπαλόνι”, χθές έδωσε στους Συλλόγους και εικόνα με 3D απεικόνιση ενός τέτοιου, σαν “απόδειξη” των ενεργειών του.

Τι λέτε αγαπητοί? Είναι για ΓΕΛΙΑ ή για ΚΛΑΜΑΤΑ? Ενας Δήμος που έχει ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ολόκληρο ΠΑΛΑΙ, να μη μπορεί να στεγάσει τους δύο Συλλόγους της πόλης του σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ???

Βέβαια ο Δήμαρχος έχει καταφέρει να κάνει συννενόχους σε αυτό τον πρόεδρο του ενός συλλόγου, που τον έχει σύμβουλο, και τον πρώην πρόεδρο – τωρινό μέλος του άλλου συλλόγου, Δημοτικό του Σύμβουλο…

Ποιός δουλεύει Ποιόν Τελικά?

Σας παραθέτουμε σχετική πληροφορία για ίδιο θέμα του ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, όπου η διακήρυξη για την διεξαγωγή ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού (ΔΙΑΥΓΕΙΑ) για την εγκατάσταση Μπαλονιού είχε γίνει στις 2082019, και η παράδοση του έργου έγινε επίσημα στις 6/6/2021, με καθυστερήσεις λόγω COVID-19.

Ειλικρινά ευχόμαστε, για το καλό των παιδιών της πόλης, αυτή τη φορά ο Δήμαρχος να κρατήσει την υπόσχεσή του!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω