Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ μετά το COVID-19

Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ μετά το COVID-19

Επάνοδος στις δραστηριότητες με ασφάλεια!

Επανήλθε η ΚΟΡΩΝΙΔΑ σε σχεδόν κανονικούς ρυθμούς στη μετά το COVID-19 εποχή!

Από τους 260 αθλητές σε επίπεδο Ακαδημιών (από Κ16 και κάτω) έχουν ήδη επιστρέψει και κάνουν προπόνηση 200 αθλητές. Από τα 60 παιδιά που δεν έχουν έρθει, σε επικοινωνία μαζί τους έχουν εκδηλώσει όλα την επιθυμία τους να συνεχίσουν από Σεπτέμβριο του 2020. Έχουν έρθει και προπονούνται περίπου 10 νέα παιδιά.

Τον Ιούνιο επομένως προπονούνται τακτικά 210 αθλητές στις εγκαταστάσεις στο Άλσος Βέϊκου. Τηρούνται όλα τα απαιτούμενα μέτρα του πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ: Δελτίο καταγραφής Αθλουμένου, Ιατρική βεβαίωση COVID-19 για αθλητές με δελτίο, καθημερινή καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων.

Οι προπονήσεις για τα παιδιά για το μήνα Ιούνιο είναι δωρεάν, ενώ επίσης και τα μέλη του Συλλόγου, απαλλάσονται της συνδρομής τους για τους μήνες της πανδημίας.

Στη νέα περίοδο, από τον Σεπτέμβρη 2020, η συνδρομή των μελών θα είναι στα ίδια επίπεδα με τα φετινά.

Ο ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΑ, αξιοποιεί 12 προπονητές συνολικά. Στο διάστημα της πανδημίας τα τμήματα του αντρικού και του εφηβικού έκαναν προπονήσεις με video conference με τη χρήση της πλατφόρμας zoom.  Όλα τα υπόλοιπα τμήματα έκαναν προπονήσεις με τη χρήση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-training) της ομάδας, χρησιμοποιώντας βίντεο ατομικής τεχνικής και γυμναστικής.

Μετά την άνοδο του Ανδρικού τμήματος στη Β’ ΕΠΣΑ, τμήμα που βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό σε αθλητές από τις Ακαδημίες, ο σύλλογος της Κορωνίδας έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί αλλά και να παίρνει όλα τα μέτρα για μιά καλύτερη πορεία στη περίοδο 2020-2021!

Σχετικά άρθρα

Πάνω