Είστε εδώ
Αρχική > ΑΠΟΨΕΙΣ > Η ισχύς εν τη ενώσει!

Η ισχύς εν τη ενώσει!

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

Αρκετές μέχρι τούτη την ώρα είναι οι ανακοινώσεις για συγχωνεύσεις συλλόγων με ίδια δραστηριότητα στο σύνολο της Αττικής τουλάχιστον. Απόλυτα λογικό για την μετά το COVID-19 εποχή, όπως και εμείς είχαμε επισημάνει σε άρθρο μας στις 10 Μαίου!

Ήδη έχουν ανακοινωθεί ο νέος σύλλογος ΑΕ Πικερμίου “ΑΕΤΟΣ”. Η Γενική Συνέλευση ΑΟΠ – Αθλητικός Όμιλος Πικερμίου  που έγινε στις 14/06/2020, έδωσε “πράσινο φως” στην πορεία συνένωσης του σωματείου με το όμορο σωματείο του Αετού.

Ο νεοδημιουργηθείς σύλλογος Αθλητική Ένωση Πικερμίου θα απαρτίζεται από τριακόσιους και πλέων αθλητές και θα δραστηριοποιείται στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Για την αθλητική περίοδο 2020-2021 ναυαρχίδα του συλλόγου είναι το Αντρικό τμήμα μπάσκετ που θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ακολουθεί η γυναικεία ομάδα που θα αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα συγχώνευση, είναι αυτή του Ελληνικού με το γειτονικό σωματείο Ηλεκτρούπολη που “γέννησε” τον Αθλητικό Σύλλογο Ηλεκτρούπολης Ελληνικού.

Με την ανακοίνωση να αρχίζει : «Ένας Δήμος.. Μία Ομάδα… Μία Μεγάλη Ενωμένη Αθλητική Οικογένεια. Αποφασίστηκε σήμερα Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 στην Γενική Συνέλευση των μελών του Αθλητικού Συλλόγου Ηλεκτρούπολης κατά πλειοψηφία η αλλαγή του ονόματος, του σήματος καθώς και η συνένωση με το αθλητικό σωματείο ΑΕΣΕΛ…” ενώ σε άλλη ανακοίνωση αναφέρεται: “Ο δήμαρχος μας Γιάννης Κωνσταντάτος Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολη ήταν ο πρώτος που αγκάλιασε το εγχείρημα και το υποστήριξε με όλες του τις δυνάμεις”.

Γιατί τα μεταφέρουμε όλα αυτά στο “παντογνωστικό” Γαλάτσι; Μα για να δούμε πως θα αντιδράσουν τα Γαλατσιώτικα σωματεία στο τσουνάμι της οικονομικής κρίσης που έρχεται. Εκτός αν νομίζουν ότι από Σεπτέμβρη όλα θα έχουν καλώς και πλήθος παιδιών θα γεμίσουν τις Ακαδημίες και πλήθος γονιών θα προσφέρουν τον οβολό τους στους Συλλόγους.

Ακούσατε κάτι εσείς αγαπητοί φίλοι του GalatsSports (1200 ακόλουθοι στο Facebook) για ετήσεις γενικές συνελεύσεις από τους Συλλόγους του Γαλατσίου; Μήπως βγήκαν ανακοινώσεις αλλά δεν έφτασαν σε μας; Και τα μέλη των Συλλόγων πως θα το μάθουν; Μήπως βολεύει κάποιους να λειτουργούν τα “μαγαζάκια” τους στα μουλωχτά;

Είναι να μη κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις όταν δύο πρόεδροι των εδώ συλλόγων Γαλατσίου είναι σε θέσεις ευθύνης και μισθών στο Δήμο Γαλατσίου;

Βέβαια είναι γνωστό ότι δεν είμαστε και ιδιαίτερα συμπαθείς στην εξουσία, στη κάθε εξουσία!

Ακόμα περιμένουμε απαντήσεις σε ΚΟΙΝΟ ερωτηματολόγιο που στείλαμε σε όλους τους συλλόγους της περιοχής.

Μόνο ο ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – “ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ” μας έκανε τη τιμή να απαντήσει όπως έχετε ήδη δει.

Σχετικά άρθρα

Πάνω