Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Η Στέλλα “Ελληνίδα Λέαινα” στο HALLE!

Η Στέλλα “Ελληνίδα Λέαινα” στο HALLE!

Η ΣΤΕΛΛΑ ΦΟΥΡΑΚΗ στη Βundesliga!

Η πανδημία διέκοψε το πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών στο Βέλγιο και η Ελληνίδα Διεθνής Στέλλα Φουράκη, μετά από 2 μήνες απραξίας, μετακόμισε στη Γερμανία και στο HALLE για την ομάδα της πόλης, τη GISA LIONS SV Halle.

Στις 11 Δεκεμβρίου 2020, η Στέλλα παρουσιάστηκε στη νέα της ομάδα, και τα τοπικά ΜΜΕ έγραψαν:

Μια Ελληνίδα Λέαινα στις Λέαινες του Halle. Για την επείγουσα ανάγκη ενίσχυσης, ειδικά κάτω από το καλάθι, ο προπονητής των Lions βρήκε αυτό που έψαχνε και παρουσιάζει τη Στυλιανή (Στέλλα) Φουράκη, την Ελληνίδα διεθνή παίκτρια που έχει εξαιρετικές ιδιότητες. Η μεταφορά της στην Χάλλε αποδείχθηκε εφικτή μόνο επειδή η βελγική επαγγελματική ένωση στην οποία ήταν προηγουμένως ενεργή είχε ανασταλεί.
Ο προπονητής Kortmann σχολιάζει τη προσθήκη της ως εξής: «Ελπίζουμε να κλείσουμε το κενό στο ταμπλό. Με το μέγεθος και την εμπειρία της, θα πρέπει να δώσει στην ομάδα την απαραίτητη ώθηση. “

Η Στέλλα δεν άργησε να τον δικαιώσει, αφού μέσα σε 1 μήνα η ομάδα του μετρά 3 συνεχόμενες νίκες, και με 4 νίκες – 8 ήττες βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας. Ήδη τα στατιστικά της Στέλλας Φουράκη την ανεβάζουν πολύ ψηλά στην ομάδα της, έχοντας σε μ.ο. DD σε πόντους και ριμπάουντς. (click αριστερά).

Τηλεοπτικό κανάλι της Γερμανίας, έκανε ειδικό αφιέρωμα στη Στέλλα, που μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο MDR Fernsehen ΕΔΩ

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη Στέλλα Φουράκη, τη Γαλατσιώτισα Δικηγόρο, με μεταπτυχιακά στη Νομική, που με ότι και αν ασχοληθεί το κάνει με το τελειότερο τρόπο. Ευχόμαστε Υγεία και πολλές νέες επιτυχίες!

Σχετικά άρθρα

Πάνω