Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > Καλή Αρχή με κύπελλο!!!

Καλή Αρχή με κύπελλο!!!

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ – ΑΘΗΝΑΪΔΑ πέρασαν στην επόμενη φάση!

Πρώτοι επίσημοι ποδοσφαιρικοί αγώνες για τις ομάδες της γειτονιάς μας, για το 50ο κύπελλο ΕΠΣΑ, το ΣΚ που πέρασε, μέσα στην πανδημία του COVID-19.

Θετικά τα αποτελέσματα, άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ πέρασε στα πέναλτυ με 5-4 τον ΠΛΑΤΩΝΑ μετά από ισόπαλο 2-2 αγώνα και παράταση. Και τα δύο γκολ του Γαλατσίου πέτυχε ο Κώτσης στο 29′ και στο 59′, ενώ για την αντίπαλο ομάδα σκόραραν οι Χρ. Μάντζαρης (7′) και Καπαρδέλης (67′). Το νικητήριο πέναλτι για τον ΠΑΣ Γαλάτσι εκτέλεσε ο Μακριδάκης.

Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη-πρόκριση  με σκορ 2-1 επί του Εθνικού Αστέρα. Τα γκολ σημείωσαν οι Μούτσα (39′ με πέναλτι σε ανατροπή του Κορρέ), Μπανιάς (41′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ) και Χρηστίδης (69′). Πολλές υποσχέσεις από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γαλατσίου.

Τέλος η ΑΘΗΝΑΪΔΑ επικράτησε εύκολα με 4-0 του Τριφυλλιακού, χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει κι άλλο το σκορ. Το σκορ άνοιξε στο 33′ ο Κορφιάτης με σουτ, και το 2-0 πέτυχε ο Γιάννης Καπέλης με φάουλ στο 57′. Το 3-0 πέτυχε ξανά ο Κορφιάτης στο 77′, ενώ το τελικό 4-0 έκανε στο 88′ ο Μαρτέκας.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλές αθλητικές αγωνιστικές παρουσίες!

Σχετικά άρθρα

Πάνω