Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ για ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ!

ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ για ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ!

Σε λειτουργία η πλατφόρμα προεγγραφής αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ για τη δημιουργία ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, από χθές το βράδυ!

Για να ενταχθούν τα Αθλητικά σωματεία, μέλη των αναγνωρισμένων Αθλητικών Ομοσπονδιών στα μέτρα στήριξης του ερασιτεχνικού Αθλητισμού, από την πανδημία του κορωνοϊού (COVID-19) , η προεγγραφή των σωματείων πρέπει να γίνει μέχρι και την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020. Δηλαδή για όσα σωματεία τα δικαιολογητικά τους ΔΕΝ είναι εντάξει, τρεχάτε ποδαράκια μου…εκτός αν είναι πλούσια…

Με τον μοναδικό κωδικό μητρώου της ΓΓΑ κάθε Σωματείου, ο νόμιμος εκπρόσωπός του θα έχει τη δυνατότητα να εισέλθει στην πλατφόρμα και να συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα πεδία, τα οποία και αφορούν αρκετές ενότητες, ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής: Στοιχεία φορέα, Αθλητές, Προπονητές, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Αθλητική Δραστηριότητα, Οικονομικά και Φορολογικά στοιχεία.

Τα μέτρα στήριξης θα ενεργοποιηθούν αφού προηγουμένως ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τα κατατεθέντα δικαιολογητικά.

Αναλυτικές πληροφορίες και είσοδος στη πλατφόρμα στο site της ΓΓΑ ΕΔΩ!

Για όσα ΣΩΜΑΤΕΙΑ δεν έχουν Κωδικό Μητρώου ΓΓΑ, δίνεται η δυνατότητα να κάνουν αίτηση τώρα, με τη προϋπόθεση ότι όλα τα σχετικά δικαιολογητικά είναι διαθέσιμα και επικαιροποιημένα.  Τώρα θα φανούν τα νοικοκυρεμένα Σωματεία και ποιές είναι οι σοβαρές διοικήσεις…

Σχετικά άρθρα

Πάνω