Είστε εδώ
Αρχική > ΑΠΟΨΕΙΣ > Μια αναγκαία, πλέον, στροφή…

Μια αναγκαία, πλέον, στροφή…

Πριν 12 χρόνια, το 2008, γεννήθηκε το Galatsisports, μια ιδέα που ωρίμασε κάτω από τα πεύκα του Άλσους Βέϊκου, με την από το 2005 ενασχόλιση μας με τα αθλητικά κοινά του Γαλατσίου.

Περνώντας καθημερινά πολλές ώρες στο Άλσος και με το ζιζάνιο “πως μπορούν τα πράγματα να γίνουν καλύτερα” μέσα μας, για το καλό κυρίως και πρωτίστως των παιδιών του Γαλατσίου, δημιουργήθηκε o δικτυακός αυτός τόπος.

Προσπαθήσαμε πάντα, όλα αυτά τα 12 χρόνια, να πληροφορούμε τους αναγνώστες μας με όσο το δυνατόν πιο καθαρό λόγο για τα περι του Αθλητισμού, αλλά και όχι μόνο, της περιοχής μας.

Στη πορεία των χρόνων και ζώντας από μέσα τα προβλήματα των Αθλητικών Συλλόγων διαπιστώσαμε ότι η καλή θέληση και η ανιδιοτελής προσφορά δεν είναι πάντα καλοδεχούμενες και θετικά εκτιμώμενες από το μικρόκοσμο της περιοχής μας.

Αν και απογοητευτήκαμε αρκετές φορές, δεν ήταν αρκετές να τα “παρατήσουμε”.

Τον γενικότερο απολογισμό μας το κάναμε το Γενάρη του 2020 με το άρθρο μας “Μια ντουζίνα χρόνια GalatsiSports!

Τα χρόνια πέρασαν, πολλές εμπειρίες μαζεύτηκαν, οι συνθήκες άλλαξαν και μονίμως αλλάζουν, και οι δρόμοι μας με άλλους χωρίζουν και με άλλους συναντώνται.

Ήρθε λοιπόν η ώρα που και το GalatsiSports θα πρέπει να κάνει μια στροφή. Μια στροφή που θα οδηγεί περισσότερο σε κοινωνικά και πολιτικά μονοπάτια, και λιγότερο σε αθλητικά.

Ο αθλητισμός, και λόγω πανδημίας, πολύ φοβούμαστε ότι δεν θα είναι ποτέ όπως ήταν… και όσο εμπορευματοποιείται τόσο χειρότερο το μέλλον του.

Για μας προσωπικά, το GalatsiSports ποτέ δεν ήταν πηγή εσόδων, παρά μόνο μια οικονομική μικροδιαρροή, αλλά χαλάλι του!

Θα είμαστε εδώ λοιπόν, και θα τα λέμε, όπως πάντα καθαρά και ξάστερα, και με μεγαλύτερη ποικιλία θεμάτων.

Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε…!!!
Κώστας Κοντώσης

Σχετικά άρθρα

Πάνω