Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Ένστασης συνέχεια…

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ένστασης συνέχεια…

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ από τον κ. ΓΟΓΩΝΑ!

Τα δημοσίευματα του Galatsisports σχετικά με το παρασκήνιο των εκλογών στον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δημιούργησε αντιδράσεις και σχόλια αναγνωστών μας φίλων του Συλλόγου αλλά και εκλεγμένων μελών.

Κατ’ αρχήν ο πρώτος σε ψήφους στις εκλογές κ. Βαγγέλης Γόγωνας μας έστειλε ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ που δημοσιεύουμε με την οποία ανακαλεί την υπογραφή του στην ΕΝΣΤΑΣΗ που είχε υποβληθεί.

Η δήλωσή του, στην οποία δεν αναφέρεται προς τα που απευθύνεται, έχει ως εξής:

“Δεν συμφωDSC_0192_GOGONASνώ με το περιεχόμενο της ενστάσεως που μου έδωσε κ’ υπέγραψα ο κος Ηλίας Γραμματόπουλος χωρίς να το διαβάσω προηγουμένως. Όταν το διάβασα και κατάλαβα το περιεχόμενο διαπίστωσα ότι δεν έπρεπε να το υπογράψω. Για το λόγο αυτό σας δηλώνω τα παραπάνω κ’ ανακαλώ την υπογραφή μου.”

Φωτογραφία της δήλωσης που μας έστειλε ο κ. Γόγωνας δίπλα. Πατήστε πάνω για μεγένθυνση!

Λάβαμε τηλεφώνημα από εκλεγμένο μέλος που ανέφερε το όνομά του και την ιδιότητά του, το οποίο μας δήλωσε ότι δεν το αφορά η φράση του σχολίου μας σχετικά με τις πληροφορίες από πηγαδάκια περί “ομάδας”, και ότι δεν ανήκει σε κάτι τέτοιο. Δεν δημοσιεύουμε το όνομα του νέου μέλους του ΔΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, μια και η επικοινωνία μας ήταν μια τηλεφωνική χωρίς προσωπική επαφή και γνωριμία.

Ως Galatsisports θέλουμε να δηλώσουμε σε όλους σας ότι πληροφορίες που έρχονται σε μας από φίλους και φίλες τις δημοσιεύουμε αφού μπορούμε να τις διασταυρώσουμε από διαφορετικές πηγές γνωστές σε μας. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει απαραίτητα να έχουμε κείμενο – φωτό ή e-mail που να μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Τέλος δηλώνουμε σε όλους τους φίλους μας, αλλά κυρίως στους εχθρούς μας -έχουμε και τέτοιους – ότι οι “παρεξηγήσεις” αν υπάρχουν, λύνονται καλύτερα με προσωπική επαφή και επικοινωνία και όχι μέσω τρίτων.

Σχετικά άρθρα

Πάνω