Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Εάλω ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Εάλω ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του κ. Ηλίαphoto4 ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Συνέχεια στα προηγούμενα δημοσιεύματα σχετικά με τις Εκλογές για νέα Διοίκηση στον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δίνει ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Ομίλου κ. Γραμματόπουλος με καταγγελία του που έστειλε σε όλο τον ηλεκτρονικό και μη τύπο του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Η καταγγελία ακριβώς όπως τη λάβαμε:

“Λόγω της αναφοράς του ονόματός μου σε ορισμένα δημοσιεύματα, έχω να κάνω τις ακόλουθες δηλώσεις, για ενημέρωση των φίλων του Αθλητικού Ομίλου Γαλατσίου, αλλά και των Γαλατσιωτών γενικότερα και για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Την Τρίτη 12/5 κληθήκαμε από το Δ.Σ. σε εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. Ενώ κάθε φορά είμαστε λίγοι δυστυχώς, ξαφνικά γέμισε κόσμο η αίθουσα γιατί ήρθαν ο προπονητής της ομάδας μαζί με 20 ακόμη άτομα, που εξεδήλωσαν την επιθυμία να εγγραφούν μέλη, να λάβουν μέρος στη Γ.Σ. και να έχουν μάλιστα και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε. Τα περισσότερα από τα άτομα αυτά ήταν άγνωστα, το μόνο κοινό που είχαν, ήταν όλοι φίλοι και γνωστοί του προπονητή, που μάλιστα και ο ίδιος προσπάθησε να εγγραφεί μέλος!!!!

Ο πρόεδρος της Γ.Σ. κ. Καμπέρης Γρηγόρης φέρνει θέμα να ψηφίσουν τα παλαιά μέλη, εάν θα επιτραπεί στα νέα μέλη να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε. Είπα στη Γ.Σ.(προηγουμένως είχα ενημερώσει κατ ιδίαν,τόσο τον ίδιο όσο και τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κρίνο και τα μέλη του Δ.Σ.), ότι κάτι τέτοιο είναι αντικαταστατικό και παράνομο και ότι θα υποβάλω προσφυγή εάν συμβεί. Ο νομοθέτης έχει βάλει αυτόν τον όρο, δηλαδή να μπορεί κάποιος να εκλέγει και εκλέγεται μετά ένα χρόνο από την εγγραφή του, για το λόγο να μη μπορούν κάποιοι πραξικοπηματικά να καταλαμβάνουν συλλόγους, φέρνοντας μαζί τους νέα μέλη. Παρ όλες τις επισημάνσεις μου ο πρόεδρος της Γ.Σ. με την ανοχή και του προέδρου του Δ.Σ. προχώρησε σε ψηφοφορία και τελικά αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να δοθεί το δικαίωμα στα νέα μέλη.
Στις εκλογές που έγιναν στις 20/5, καταθέσαμε 5 μέλη, στην εφορευτική επιτροπή, ένσταση κατά του δικαιώματος να ψηφίσουν και να εκλεγούν τα νέα μέλη. Μεταξύ των 5 μελών που υπέγραψαν την ένσταση, ήταν και ο Γόγωνας Βαγγέλης που εκλέχθηκε πρώτος. Για την αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρω τα εξής: Όταν ήρθε ο κ. Γόγωνας και του είπα να υπογράψει, ενώπιον άλλων μελών, μου είπε μήπως δεν έπρεπε να κάνουμε την προσφυγή. Τότε του διάβασα ένα προς ένα τα ονόματα των νέων μελών και τον ρώτησα γνωρίζεις κάποιον από αυτούς; μου απάντησε όχι και υπέγραψε.

Τώρα την ανακαλεί, δικαίωμά του. Και ενώ δεν γνώριζε κανέναν από τα νέα μέλη, τελικά όλοι τον ψήφισαν!!!!!!!!!!! 43 στους 49, μπράβο Βαγγέλη, συγχαρητήρια βγήκες πρώτος, κολύμπα τώρα. Σου θυμίζω και τι λέει ο λαός μας: «Την υπογραφή μας και την ψ – – – μας, προσέχουμε που τη βάζουμε».

Θέλω να κάνω και μία διευκρίνιση για τα νέα μέλη. Δεν τους γνωρίζουμε, ούτε μας γνωρίζουν και μάλιστα από ότι μαθαίνω ορισμένοι είναι και αξιόλογοι άνθρωποι. Εμείς θέλουμε νέα μέλη και μάλιστα ανθρώπους με όρεξη να προσφέρουν και να συνεχίσουν το σύλλογο. Μπορούσατε λοιπόν να δηλώσετε την επιθυμία σας αυτή εγκαίρως στο Δ.Σ. να σας γνωρίσουμε, να μας γνωρίσετε και καλώς να ορίσετε. Όχι όμως έτσι πραξικοπηματικά και παράνομα. Ήρθαν να στηρίξουν το φίλο τους. Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Όταν πέφτει η ομάδα από την Γ Εθνική στην Α ΕΣΚΑ, ξαναπέφτει από την Α΄ στη Β΄ ΕΣΚΑ, πέφτει το παιδικό , με τον ίδιο προπονητή από την Α΄ κατηγορία στη Β΄, κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξεις και προπονητή. Να διευκρινίσω εδώ για να μη νομίζετε ότι υπάρχει εμπάθεια, ότι όσο ήμουν έφορος του ανδρικού, συνεργάστηκα μαζί του άψογα και δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε μία κακή κουβέντα. Κάποια στιγμή όμως Μάκη μου κλείνει και ο κύκλος των προπονητών. Και για να κλείσω, θεωρώ ότι ο σύλλογος βαδίζει πλέον σε δύσκολα μονοπάτια από λάθος χειρισμούς του προέδρου της Γ.Σ. και την ανοχή του προέδρου και των μελών του Δ.Σ. Δυστυχώς κ. Κρίνο «Εάλω ο Α.Ο. Γαλατσίου».
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Ηλίας Γραμματόπουλος
Πρώην Γ.Γ. του Ομίλου”

Το GALATSISPORTS ευχαρίστως θα δημοσιεύσει οποιοδήποτε κόσμιο και ενυπόγραφο κείμενο σχετικά με το θέμα.

Σχετικά άρθρα

Πάνω