Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: ΗΤΤΑ στο ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΡΥΦΗΣ για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΗΤΤΑ στο ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΡΥΦΗΣ για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Ο ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ σχεδόν εξασφάλισε την άνοδο στη Β΄ΕΘΝΙΚΗ!!!

aog_polis17Οι φιλοξενούμενοι, το ήθελαν πιο πολύ!  Σε ένα αγώνα πραγματικό ντέρμπυ κορυφής οι δυό ομάδες πάλεψαν μέχρι τέλους για τη νίκη, και τελικά αυτή χαμογέλασε στο ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

n_pappas
O Νίκος Παππάς παρακολουθεί τον αγώνα στο Γαλάτσι!

Οι παίκτες του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έκαναν τα πάντα για τη νίκη που την έχασαν στις λεπτομέρειες, όπως συνήθως γίνεται σε τέτοια παιχνίδια. Οι εξέδρες του γηπέδου του Γαλατσίου  ήταν και πάλι γεμάτες και αυτή τη φορά είχαν και πολλούς επώνυμους του Μπάσκετ!

Στο παιχνίδι τώρα, το Γαλάτσι πήρε το πρώτο 10λεπτο, αλλά ο Πόλις μάζεψε γρήγορα τη διαφορά και το ημίχρονο έκλεισε με -1 πόντο για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, το σκορ ανεβοκατέβαινε με μικρές διαφορές και τα πάντα κρίθηκαν στα τελευταία 65 δευτερόλεπτα, όπου μικρά λάθη και κακές επιλογές από τους παίκτες του Κουμαρά, είχαν σαν αποτέλεσμα την ήττα για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και τους έξαλλους πανηγυρισμούς για τους παίκτες του ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ που μένουν μόνοι στη κορυφή της βαθμολογίας 2 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Το φύλλο αγώνα:

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 72-78
Διαιτητές: Πόντας – Διμπινούδης.
Τα δεκάλεπτα: 23-16, 40-41, 55-59, 72-78.
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Κουμαράς): Στεφανής 14, Χαρακτινός 5 (1), Μπαλαμπάνης 11 (1), Πρίτσος 17 (1), Σπηλιόπουλος 8, Βαφιάς 3 (1), Παπαγεωργόπουλος 8, Λοΐζος 4, Λαδικός 2, Σιδερής.
ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σίμος): Μπογδανίδης, Αργυρόπουλος 3 (1), Καρυδάκος, Παντελιάδης 14, Καραλής 11 (2), Τσιμπηράκης , Βελιζιώτης 6, Κασπαριάν 22, Λάμπος, Μακρόπουλος 22 (1), Βαμβακάς.

Επόμενη αγωνιστική, προτελευταία στις 14/4/2013, για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πάλι στην έδρα του με τον ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ Ηλείας!

Σχετικά άρθρα

Πάνω