Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Ρυθμική Γυμναστική: ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Ρυθμική Γυμναστική: ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Εξαιρετική παρουσία, για μια ακόμη φορά, είχαν τα κορίτσια Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση μεταλλίων από όλες τις αθλήτριες. Στον Διασυλλογικό αγώνα, πρώτος επίσημος αγώνας για την φετινή περίοδο,  που διοργανώθηκε από την Ένωση Σωματείων Γυμναστικής (ΑΕΣΓΑ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής ομοσπονδίας (ΕΓΟ) στο Ολυμπιακό Χωριό, η ομάδα κατέκτησε συνολικά τέσσερα  μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα η αθλήτρια Μπαρκούκη Αντωνία στην κατηγορία Γυναικών κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην μπάλα το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό ενώ ήταν 4η στο στεφάνι και 5η στις κορύνες. Στην κατηγορία Νεανίδων η αθλήτρια Αχλαδιώτου Αθανασία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο στεφάνι ενώ ήταν 4η  στις κορύνες και η αθλήτρια Θεοπίστου Ερατώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα. Στον αγώνα πήραν μέρος 80 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

aes_gymnΝα σημειωθεί ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται πλέον πιο εντατικά για όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου αισιοδοξώντας για συνέχεια στις διακρίσεις στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Παράλληλα, η προπονητική ομάδα για την καλύτερη προετοιμασία έχει προγραμματίσει αρκετές εμφανίσεις σε αγώνες όπως την συμμετοχή πανκορασίδων και κορασίδων και νεανίδων στο αγώνα που γίνεται στα πλαίσια της σημαντικής διεθνούς συνάντησης  KALAMATA CUP που διεξάγεται για 21η χρονιά στην ομώνυμη πόλη της Μεσσηνίας και θα αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία για τις μικρές μας αθλήτριες.

Το υψηλό επίπεδο στο οποίο αγωνίζονται για πολλά χρόνια τα κορίτσια του Γαλατσίου, ΑΠΑΙΤΟΥΝ και αντίστοιχα ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για τις προπονήσεις τους, που ο ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ φροντίζει να τις παρέχει με μια κουρτίνα-δίχτυ που χωρίζει, επικίνδυνα, το κλειστό του ΑΣΛΟΥΣ ΒΕΙΚΟΥ σε γήπεδο ΜΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΛΕΙ και Ρυθμικής Γυμναστικής.

Δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε για το θέμα, και ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός μικρής Αθλήτριας από μπάλλα ή πτώση άνδρα αθλητή πάνω της!!!

…αλλά στου κουφού τη πόρτα…όσο θέλεις βρόντα!!!

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.galatsirhythmicgymnastics.com.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω