Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Με ήττα το ποδαρικό του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με ήττα το ποδαρικό του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 55-60!

Με εντός έδρας ήττα υποδέχθηκε τη νέα χρονιά ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου. Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι έχασε τελικά από τους ΑΧΑΡΝΗΣ με 55-60.

ΓΑΛΑΤΣΙ_ΑΧΑΡΝΗΣ1Η ομάδα του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, με δύο νέα πρόσωπα από τις μικρές ομάδες στη σύνθεσή του (αντί του τραυματία Λαδικού και του αποχωρήσαντα Θύμιου), παίζοντας ένα μπάσκετ με γρήγορες επιθέσεις αλλά και αρκετά αποτελεσματική άμυνα συμβάδιζε στο σκορ με τους φιλοξενούμενους που έδειχναν να έχουν περισσότερες λύσεις τόσο μέσα από το ζωγραφιστό αλλά και από τα 6,75.

Στη κρίσιμη τέταρτη περίοδο ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεν πήρε τη βοήθεια που περίμενε από τον πιο έμπειρο παίκτη του τον Μακρή λάθη επιλογές του οποίου έδωσαν την ευκαιρία στους ΑΧΑΡΝΗΣ να πάρουν μια διαφορά πάνω από 5 πόντους που διατήρησαν μέχρι τέλους.

Και σε αυτό το παιχνίδι τα παράπονα για τα σφυρίγματα των Διαιτητών ήταν πολλά κυρίως από τη πλευρά του Γαλατσίου, χωρίς κατά τη γνώμη μας να δικαιολογούνται 100%.

Από το ΓΑΛΑΤΣΙ ξεχώρισαν οι Μπουλουγεώργος, Κορρές και από τους ΑΧΑΡΝΗΣ οι Δήμας, Χριστοφάκης, Ζέρβας.

Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Δελδήμος

Δεκάλεπτα: 24-21, 38-37, 49-47, 55-60.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Κουμαράς, Γκολεμάς): Οικονομόπουλος 4, Καρούσης 4, Μακρής 9 (1), Γόγωνας, Μπουλουγεώργος 12, Κανελλόπουλος 3 (1), Παπαδόπουλος, Κορρές 14 (1), Κουτσαβδής, Μπουρντά, Μπινετόπουλος 7 (1), Χαρταβέλλας 2.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ(Tσαπάκης, Φραγκούλης): Δήμας 19 (1), Ζέρβας 7 (1), Γεωργακίου, Πάσχος, Χριστοφάκης 9, Κακουλίδης 5 (1), Πατρινός 4, Καϋμενάκης 3, Μπούα 5 (1), Λουλάσι, Λίτσος 2, Πρέκας 6.

Σ.Σ. 1: Είναι απαράδεκτο το 2015 με τη τεχνολογία στο ζενίθ, το παιχνίδι να γίνεται με χρονόμετρο χειρός και με σκορ σε σημειωματάριο.

Σ.Σ. 2: Ο Δήμος ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ απαιτεί και διεκδικεί τη διαχείριση και χρήση του Ολυμπιακού ΠΑΛΑΙ τη στιγμή που δεν είναι ικανός να λειτουργεί σωστά και να συντηρεί ένα μικρό συνοικειακό κλειστό γυμναστήριο σαν το κλειστό του ΑΛΣΟΥ ΒΕΪΚΟΥ.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:

ΓΑΛΑΤΣΙ_ΑΧΑΡΝΗΣ2 ΓΑΛΑΤΣΙ_ΑΧΑΡΝΗΣ3 ΓΑΛΑΤΣΙ_ΑΧΑΡΝΗΣ4 ΓΑΛΑΤΣΙ_ΑΧΑΡΝΗΣ5

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω