Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix

ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Στη συνέντευξη τύπου που έγινε στο Γαλάτσι, ο δήμαρχος Γαλατσίου κ Μαρκόπουλος, η διοργανώτρια εταιρία Feel Good Sports Club, ο πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Κώστας Πούλιος και οι εκπρόσωποι της Attica Bank (μέγας χορηγός) και του Action24,  μίλησαν για τον αγώνα δρόμο που προγραμματίζεται για τη Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στις 10:00.

run_funΟ δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος τόνισε:  ‘‘Είναι ιδιαίτερη τιμή που το ‘‘Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’’ ξεκινάει από το Δήμο Γαλατσίου. Αυτή η εκδήλωση είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναδείξουμε τον αθλητισμό στην πόλη μας και να κινητοποιήσουμε τον κόσμο μας. Ως δημοτική αρχή υλοποιούμε το όραμα μας, ώστε να γίνει το Γαλάτσι ένας σημαντικός αθλητικός προορισμός. Σημαντικό όμως για εμάς είναι να αναδείξουμε και ένα μεγάλο θέμα που απασχολεί την πόλη μας, όπως είναι η απαίτηση της διεκδίκησης  του κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστήριου του Γαλατσίου, γι’ αυτό και η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει έξω από την είσοδο της Ολυμπιακής εγκατάστασης.

Ο εκπρόσωπος της ATTICA BANK Ηλίας Παπαλεξάνδρου, επισήμανε ότι το μήνυμα της εκδήλωσης είναι αυτό του καθημερινού αγώνα που κάνουμε όλοι ο καθένας στον τομέα του.

Ο εκπρόσωπος του Action24, Μάριος Φιλιππούσης τόνισε ότι το ‘‘Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’’ είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση και θα στηριχθεί από το  Action24 γιατί εκπέμπει πολλαπλά μηνύματα, ενώ ο διοργανωτής των αγώνων Ανδρέας Καπώνης Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου η ‘‘Ευεξία’’ Feel Good Sports Club ευχαρίστησε την ATTICA BANK και τους άλλους χορηγούς για τη συνδρομή τους στην πραγματοποίηση ενός αγώνα που προάγει όπως είπε την άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.

O Πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Κώστας Πούλιος και προπονητής του αθλητικού συλλόγου Feel Good Sports Club κάλεσε όχι μόνο τους κατοίκους του Γαλατσίου αλλά και τους υπόλοιπους του Λεκανοπεδίου να συμμετάσχουν στο ‘‘Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’’ που θα διεξαχθεί στους Δήμους: Γαλατσίου (24 Ιανουαρίου), Πεύκης / Λυκόβρυσης (14 Φεβρουαρίου), Π. Φαλήρου (13 Μαρτίου), Πεντέλης (17 Απριλίου) και Αθηναίων (22 Μαΐου). Κλείνοντας έστειλε το μήνυμα ‘‘Τρέξτε για καλό σκοπό!’’.

fun_run_track

Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση όπως επίσης και για τους άλλους αγώνες που θα γίνουν σε άλλους δήμους δείτε τη δελίδα του feelgoodsports!

Πηγές: feelgoodsports, fimotro

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω