Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Νέα ήττα των Γυναικών της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Νέα ήττα των Γυναικών της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ!

gynaikesAΜια ακόμη ήττα για την ομάδα μπάσκετ γυναικών της πόλης μας, την ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Στο παιχνίδι που έγινε χθες στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου, η ομάδα του Ηλία Κοντού έχασε με μεγάλη διαφορά από την ομάδα των ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ με 32-66, και κατρακύλησε στην 9η θέση της βαθμολογίας, μπαίνοντας σε σοβαρές περιπέτειες σχετικά με τη παραμονή στην Α’ ΕΣΚΑ.

Το φύλλο αγώνα:

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ 32-66
Διαιτητές: Μπούκας, Ξοχάκης

Δεκάλεπτα: 11-18, 17-36, 30-46, 32-66.

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Koντός): Πρωτονοταρίου, Κωστοπούλου, Κασίμη 6, Κώττη 2, Τουρνατζή 2, Καίσαρη 13 (3), Παπαντώνη, Βλάχου 5, Παγώνη, Ζυγογιάννη 4.

ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ (Αναγνώστου, Τσουλούφης): Χελιώτη 9, Αρβανίτη 2, Σερέτη 15 (3), Ρεντζεπέρη 10, Τόση 12 (4), Μαστρογιαννίδου 7, Λιβέρη 3 (1), Αυγουστίνου 6 (2), Γανωτή, Aνωγειαννάκη 2.

Εξάλλου συνεχίζεται η πολύ κακή πορεία των άλλοτε κραταιών ομάδων υποδομών της ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, αφού τόσο οι ΝΕΑΝΙΔΕΣ όσο και οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ βρίσκονται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας των πρωταθλημάτων τους, και είναι αδύνατον πλέον να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Β’ ΕΣΚΑ.

neanidesA korasidesA

 

 

 

 

 

 

Σ.Σ. Το galatsisports περιμένει ακόμη από τη ‘νέα’ διοίκηση της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ την ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εκλογών της 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και της σύνθεσης του ΔΣ που προέκυψε, για να ενημερώσει τους αναγνώστες του. Ούτε το γραπτό μας αίτημα μέσα από e-mail που στάλθηκε στις 20/1/2016 δεν έχει απαντηθεί!….

Σχετικά άρθρα

Πάνω