Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νίκη για τον ΠΑΣ στο ΓΑΛΑΤΣΙ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νίκη για τον ΠΑΣ στο ΓΑΛΑΤΣΙ!

Έχασε η ΚΟΡΩΝΙΔΑ – Νίκησαν τα ΠΑΤΗΣΙΑ!!!

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 2-0!

pas-galatsi-barcaΗ ομάδα του Γαλατσίου επέστρεψε στις νίκες και με τον νέο της προπονητή, Αλβέρτο Παπαδάκη, στο πάγκο, κέρδισε στο γήπεδο του Άλσους Βέϊκου, την ομάδα του ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ με 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Κυριλλίδης στο 26′ και διπλασίασε στο 36′ ο Γαλάνης. Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα η απόκρουση του Φραγκουλόπουλου στο 64′ που απέκρουσε πέναλτι του Ντάτση.

Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ έπαιξε με τους: Φραγκουλόπουλος, Βασιλάκης, Ευαγγέλου, Αμιράλλης, Κυριλλίδης(80′ Γκοργκόλης), Κοσκινάς, Γαλάνης (87 Διαμαντίδης), Λάμπρης, Μπίλο, Δήμας (81′ Βαμβακάρης ), Τσιαντής.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ 3-0!

Νέα ήττα για την ΚΟΡΩΝΙΔΑ αφού έχασε από τον δεύτερο της βαθμολογίας του ομίλου ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ με 3-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Ασλανίδης (27′), Θεοφάνους (45′) και Πούλιος (55′).

ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΓΑΛΑΞΙΑΣ 3-2!

Ένα ενδιαφέρον από πλευράς εξέλιξης παιχνίδι έγινε τι πρωί της Κυριακής στο Γαλάτσι, με το γηπεδούχο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ να κερδίζει τελικά τον ΓΑΛΑΞΙΑ με 3-2!

Το σκορ άνοιξε για τα Πατήσια νωρίς στο 10′ ο Μπαμπάνης, 1-0, που έμεινε μεχρι το 61΄τότε που ισοφάρισε ο Ψηλός σε 1-1. Στο 81′ ο Κιαπέκος δίνει πάλι το προβάδισμα στα ΠΑΤΗΣΙΑ 2-1 για να ισοφαρισθεί στο 83′ 2-2 από τον Κανελλόπουλο. Τέλος το σκορ έκλεισε με εύστοχο πέναλτι  του Μαρκέτα στο 90′ , 3-2!!!

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω