Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Μόνο τα ΠΑΤΗΣΙΑ!

Μόνο τα ΠΑΤΗΣΙΑ!

Πανηγυρισμοί Πατησιωτών!

Ήττες για τις ομάδες του Γαλατσίου, ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ και ΚΟΡΩΝΙΔΑ στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ. Μόνη νίκη από τα ΠΑΤΗΣΙΑ για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ. Νίκη και για την ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ – ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 2-0

Πρώτη ήττα για τον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ φέτος, εκτός έδρας από το ΚΑΜΑΤΕΡΟ. Πληγωμένη, από τραυματισμούς και τιμωρίες βασικών ποδοσφαιριστών, η ομάδα του Γαλατσίου δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο. Με αυτογκόλ του Ζαγκουντίνο στο 24′ το 1-0 και στο 56′ ο Μπίμπιζας με κεφαλιά το τεκιλό 2-0.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ – ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ 1-5

Με πολύ καλή εμφάνιση των φιλοξενούμενων βρέθηκαν αντιμέτωποι οι παίκτες της Κορωνίδας και έχασαν με το εμφατικό 1-5 στην έδρα τους στο γήπεδο του Άλσους Βέϊκου.

Τα γκολ ο Δημόπουλος με πέναλτι με το καλημέρα το 0-1. Στο 45′ ο Ντογκάνι το 0-2, στο 50′ ο Ποιμενίδης το 0-3, στο 60′ ο Λαζάρου έκανε το 0-4, ενώ το γκολ της τιμής στο 70′ ο Σκέμπι το 1-4. Το τελικό 1-5 έγινε στο 87′ από το Γκλεζάκο.

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ – ΠΑΤΗΣΙΑ 1-3

Μεγάλη νίκη του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ εκτός έδρας, με 3-1 τον ΑΙΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. Μια νίκη που τον κρατά στη κορυφή της βαθμολογίας, με ένα αγώνα λιγότερο. Για τα ΠΑΤΗΣΙΑ σκόραραν οι Μαυράκης, Παναγόπουλος και Κιαπέκος

ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ 3-2

Νίκη και για τη Νίκη Γαλατσίου, απέναντι στην ΕΙΡΗΝΗ Πετρούπολης , στο γήπεδο του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Για τη ΝΙΚΗ γκολ πέτυχαν οι Μαντζούφας, Χριστόπουλος και Νταβουλ. Για τους φιλοξενούμενους οι Πούλος και Σκούφης.

Σχετικά άρθρα

Πάνω