Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > Νέα νίκη η ΚΟΡΩΝΙΔΑ!

Νέα νίκη η ΚΟΡΩΝΙΔΑ!

ΚΟΡΩΝΙΔΑ – ΑΕ ΖΕΦΥΡΟΣ 3-1!

Τη 5η νίκη της πέτυχε η ΚΟΡΩΝΙΔΑ σήμερα απέναντι στον ΖΕΦΥΡΟ με 3-1 στο στάδιο του Γαλατσίου. Οι πιτσιρικάδες του ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, έδειξαν από την αρχή τα δόντια τους με δύο δοκάρια του Στρατικόπουλου και Παπανίκου μέχρι το 15′. Παίζοντας ακόμη μια φορά γρήγορο και σωστό ποδόσφαιρο, άνοιξαν το σκορ στο 25΄με τον Στρατικόπουλο και στο 30′ διπλασίασε ο Κορρές.

Το ημίχρονο έκλεισε με 2-0 με καθολική υπεροχή της Κορωνίδας!

Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν προσπαθώντας να ισορροπήσουν το παιχνίδι, αλλά στο 55′ πάλι ο Στρατικόπουλος έκανε το 3-0! Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού ο Ζέφυρος απλά πέτυχε ένα γκολ με τον Γουδέλη (65′), για το τελικό 3-1!

Για ένα ακόμη παιχνίδι η ΚΟΡΩΝΙΔΑ παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο με τους νεαρούς της αθλητές να υπόσχονται ακόμη καλύτερη πορεία στο μέλλον! Σημειωτέον και άξιον παρατήρησης  το ότι 7 (επτά) αθλητές της αρχικής 11άδας προέρχονται από τις ακαδημιές του Συλλόγου!

Η σύνθεση της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ: (coach Ροπόκης) Μαρίνος, Οσόγια, Καράμπελας (Σαπλιαούρας 65΄), Ψαρρός, Τσελέντης (Χρηστίδης 70′) Φλέσσας, Μαύρος, Κουκουλάρης (Ματζούφας 75′), Παπανίκος, Στρατικόπουλος (Σκόπης 80′), Κορρές.

Σχετικά άρθρα

Πάνω