Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > Νίκες για ΚΟΡΩΝΙΔΑ και ΠΑΤΗΣΙΑ

Νίκες για ΚΟΡΩΝΙΔΑ και ΠΑΤΗΣΙΑ

ΝΕΑ ΗΤΤΑ του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΚΟΡΩΝΙΔΑ – ΑΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 1-0!

Φωτό αρχείου

Οι πιτσιρικάδες της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ το έκαναν πάλι το… θαύμα τους!

Στο γήπεδο του Γαλατσίου κέρδισαν με 1-0 τον Ποσειδώνα Γλυφάδας διπλασιάζοντας έτσι τις νίκες τους σε τρία παιχνίδια. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Χρηστίδης στο 73′.

Η σύνθεση της ομάδα της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ:
(Ροπόκης), Χhoi Μαρίνος, Κράβαρι, Βακράκης (71′ Σκόπης), Ψαρρός, Καράμπελας, Ρόκος (49′ Παπανίκος), Χρηστίδης, Μαύρος, Κορρές (71′ Μανδαλιάνος), Μuca, Mαντζούφας (13′ λ.τρ. Φλέσσας).

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ – ΠΑΤΗΣΙΑ 2-5!

Καταιγισμός γκολ και πάλι από τα ΠΑΤΗΣΙΑ εκτός έδρας απέναντι στο Θεμιστοκλή! Νέα πεντάρα (2-5) στη δεύτερη αγωνιστική και καμαρώνουν στη κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς σε 2 αγώνες και 10 γκολ από την επίθεσή τους!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 2-1

Νέα ήττα του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ! Αυτή τη φορά από την Ελευθερούπολη, στο γειτονικό ντέρμπι στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β΄Κατηγορίας.
Η Ελευθερούπολη προηγήθηκε στο 28′ με τοΣυγγρό, 1-0. Πολύ γρήγορα ήρθε η ισοφάριση από το Γεωργαντώνη στο 31′ (1-1). Στο 71‘ η Ελευθερούπολη πέτυχε το 2-1 με το Παπουτσή!
 
Ο προπονητής του Γαλατσίου Θανάσης Ζαμπούρας “κατέβασε” την ομάδα με την εξής σύνθεση:
Θεοφανίδης, Κόλλιας, Ιορδανίδης (54′ Κυριλλίδης), Σιαδήμας, Αρναρέλλης (88′ Βέτσικας), Μπίλο (77′ Ζούκας), Θεοδωρακάτος (77′ Ματάϊ), Γεωργαντώνης, Χαραλάμπους, Κώτσης (54′ Ιωαννίδης), Χαλιβελάκης.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω