Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έκοψε τη πίτα του !

Ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έκοψε τη πίτα του !

Pitta2016_13Στο κατάμεστο δημοτικό κλειστό του Άλσους Βέϊκου από αθλητές των Ακαδημιών του, των Αγωνιστικών τμημάτων, γονέων και φίλων και παρουσία πολλών επισήμων και επωνύμων της τοπικής κοινωνίας, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έκοψε χθες τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος κ.Γ. Μαρκόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Β. Δερεδίνης, και μεταξύ άλλων οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μαγκανάρης, Μπούρας, Παναγιώτου, Παπαδοκωστόπουλος, Κοράκη, (συγνώμη για όσους ξεχνάμε).

Ο πρόεδρος του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη προσπάθεια του Συλλόγου για την ανάπτυξη του Μπάσκετ και στη προσπάθεια της διοίκησής του για την όσο καλύτερη οργάνωση των Ακαδημιών, που είναι και ο αιμοδότης του Συλλόγου, και την επίλυση του γηπεδικού προβλήματος για τη στέγαση όλων των τμημάτων. Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στη διοίκηση, έκανε ειδική μνεία στον επικεφαλής προπονητή του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Μάκη Κουμαρά για τη συνολική του προσφορά, ευχαριστώντας παράλληλα και τους υπόλοιπους προπονητές του Συλλόγου. Διαβάστε όλη την ομιλία του κ. Μπούρα ΕΔΩ!

 

Pitta2016_10
Ο κ. Παναγιώτης Μπούρας, Πρόεδρος του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για τη προσφορά τους στο άθλημα του Μπάσκετ, οι αθλητές Νίκος Αγγελόπουλος και Θανάσης Σπανός, οι οποίοι ξεκινώντας από τις ακαδημίες του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έφτασαν να αγωνίζονται στις υψηλότερες κατηγορίες μπάσκετ στην Ελλάδα. Επίσης δόθηκαν μετάλια στου μικρούς αθλητές  των Ακαδημιών του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Pitta2016_12 Pitta2016_11 Pitta2016_7 Pitta2016_3

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω