Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο Δήμαρχος αλλού υπόσχεται…!

Ο Δήμαρχος αλλού υπόσχεται…!

…υπόσχεται το ΠΑΛΑΙ στην ΑΕΚ!!!

Τι και άν όλοι ανεξαιρέτως οι Αθλητικοί Σύλλογοι του Γαλατσίου και περιχώρων ζητούν συνεχώς από το Δήμο ένα νέο κλειστό για το Γαλάτσι, τι και αν ο Πρόεδρος  του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κ. Γρηγόρης Κρίνος στη κοπή της πίτας, προχθές, εξέθεσε το πρόβλημα όσο πιο “δυνατά” μπορούσε, απάντηση δεν εικούσθει… ούτε από τον παρόντα Δήμαρχο Γαλατσίου κ. Κυριάκο Τσίρο, ούτε από τους παρόντες υποψηφίους Δημάρχους, εκτός αορίστων ευχολογίων.

Ο Δήμαρχος όμως αλλού υπόσχεται!!!  Όπως μας αποκαλύπτει το άρθρο του e-basket παρακάτω…υπόσχεται το ΠΑΛΑΙ στην ΑΕΚ!!!

Ο γιατρός ίσως τη σώσει…

Γράφει:Γιώργος Νικολάου

tsiros-kiriakosΟ δήμαρχος Γαλατσίου ίσως να μην το κατάλαβε. Μέχρι στιγμής όμως έκανε, όσα δεν έκαναν όλοι μαζί οι… δήμαρχοι, τους οποίους σχεδόν “ικέτευσαν” οι άνθρωποι της ΑΕΚ, προκειμένου να βρουν στέγη. Λογικό είναι οι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι να είναι προς το παρόν ικανοποιημένοι από την στάση του.

Και μπορεί ο δήμος να μην έχει τη δικαιοδοσία του αθλητικού πολυχώρου της Βεϊκου, αλλά αποτελεί πλέον σοβαρό “συμπαίκτη” της ΑΕΚ στην προσπάθεια, που καταβάλλει για να νοικιάσει (κατά την ανακοίνωση του δήμου) τον χώρο. Ο Κυριάκος Τσίρος, γιατρός, παθολόγος στην ειδικότητά του,  έβαλε το χέρι του για να “θεραπευθούν” από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο oι… παθογένειες της Ερασιτεχνικής, οι οποίες “εν  πολλοίς” είχαν ως αφετηρία το γηπεδικό ζήτημα και ίσως σωθεί ο (πολύπαθος) σύλλογος. Η υπόθεση-Γαλάτσι, πάντως, θα έχει πολλά “επεισόδια” ακόμα.

(ακολουθούν βιογραφικά στοιχεία του Δημάρχου από το site του Δήμου, και συνεχίζει το άρθρο…)

Προφανές είναι, ότι γνωρίζουμε από ποιο Κόμμα υποστηρίζεται ο κ. Τσίρος, αλλά δεν θέλουμε να το καταγράψουμε. Εκλογές έρχονται. Δεν είναι το ζητούμενο. Εκλογές έρχονταν και για άλλους δημάρχους βέβαια, αλλά ουδείς έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία στην ΑΕΚ…

Διαβάστε στο e-basket και άλλα σχετικά με το ΠΑΛΑΙ το Δήμαρχο και την ΑΕΚ άρθρα, Σχινά παρόντος, “ναι” στην ΑΕΚ!!!    και Όταν γράφαμε για Γαλάτσι και ΕΤΑΔ…

Σχετικά άρθρα

Πάνω