Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Ρυθμική Γυμναστική > Παγκόσμιο Ρυθμικής Γυμναστικής

Παγκόσμιο Ρυθμικής Γυμναστικής

Σε μια παγκόσμια συνάντηση, ο παλμός της ρυθμικής γυμναστικής θα χτυπά δυνατά στο Ελλάδα, όπου από σήμερα, Παρασκευή (18/03) μέχρι την Κυριακή (20/03) δίνουν ραντεβού κορυφαίες αθλήτριες και ομάδες από 16 χώρες του κόσμου, στην σημαντικότερη εκδήλωση του αθλήματος την τελευταία 15ετία στη χώρα μας.
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου (Tae Kwon Do) με λάμψη, με ομορφιά και χάρη. Είναι διάχυτη η πεποίθηση ότι θα αποτελέσει και την αρχή μιας νέας εποχής για την ελληνική ρυθμική γυμναστική.

Από ελληνικής πλευράς, τις δυνάμεις τους θα δοκιμάσουν οι νεαρές πρωταθλήτριες του ατομικού Παναγιώτα Λύτρα και Εβίτα Γιαννοπούλου, καθώς και η ανανεωμένη Εθνική ανσάμπλ (Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Κορίνα Λυκάκη, Κατερίνα Παγουλάτου, Μαριέτα Τοπολλάι), στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ιουνίου και το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου, αλλά και με την σκέψη να φτάνει μέχρι την προοπτική των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Τα αγωνίσματα της Παρασκευής (18/03) και του Σαββάτου (19/03) θα μεταδοθούν εξ ολοκλήρου διαδικτυακά (LIVE STREAM) από την Ε.Γ.Ο., ενώ οι τελικοί της Κυριακής (20/03) θα προβληθούν από την ΕΡΤ, μέσα από το EΡΤSPORTS (διαθέσιμο στις smart TV και διαδικτυακά).

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω