Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ > Παλεύει για τη σωτηρία…

Παλεύει για τη σωτηρία…

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ- ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 32-52.

Ένας ιστορικός σύλλογος του Γυναικείου Μπάσκετ, η ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ παλεύει να κρατηθεί στην Α’ ΕΣΚΑ κατηγορία, συμμετέχοντας στα PLAY OUTS  παιχνίδια υποβιβασμού.  Χθές στο κλειστό του Άλσους Βέικου, μπροστά σε λίγους θεατές, λύγισε από τη καλύτερη ομάδα του ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ, χάνοντας με 32-52!

Το πως και  το γιατί έφτασε η ομάδα σε αυτό το επίπεδο, είναι μια μεγάλη κουβέντα, που θα μπορούσαμε να τη κάνουμε, για όλα τα σωματεία της περιοχής μας, αν οι Πρόεδροί τους είχαν την, μικρή έστω, ευασθησία να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο του GalatsiSports για να ενημερωθούν οι αθλητές τους, οι γονείς και οι φίλαθλοι τους. Ας είναι…

Το φύλλο αγώνα:

ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 32
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 52
Διαιτητές: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος
Δεκάλεπτα: 6-11, 16-28, 29-40, 32-52
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Μουζάκης): Κουγιανού 7, Σαββίδου 4 (1), Τσαπραλή, Ανδρέου, Δούλβαρη 6 (1), Κρητικού, Ζαρανή 11 (1), Χατζοπούλου, Κράββαρη 4, Μπεκέ.
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Αντωνόπουλος): Βροχίδου Π. 8 (1), Βροχίδου Στ. 1, Χαρίση 1, Καραμπεσίνη 3, Μπάκα 2, Μαρούδα 4, Καβακίδου 1, Γαλιατσάτου 7, Καραβασίλη 10, Μακρυνίκα 15, Γεωργουσοπούλου, Καραδήμα.

 

 

 

 

 

 

Η Βαθμολογία μετά από 2 αγώνες σε σύνολο 8 play outs – μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου: (υποβιβάζονται οι τέσσερεις τελευταίοι, που μάλλον θα γίνουν 5 με τη συμμετοχή του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ στην Α’ ΕΣΚΑ του χρόνου).

Σχετικά άρθρα

Πάνω