Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > Πεντάρες…από δω και από κει

Πεντάρες…από δω και από κει

ΝΙΚΗ – ΗΤΤΑ και Χ

Όλα τάχε ο μπαξές το ΣΚ στο ποδόσφαιρο, για τις ομάδες του Γαλατσίου.

Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ έχασε με το βαρύ 1-5 στο Άλσος Βέικου από τη πρωτοπόρο ΠΕΥΚΗ που δικαιολόγησε απόλυτα τη πρώτη της θέση στη βαθμολογία του 4ου Ομίλου Β’ ΕΠΣΑ! Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν με από τα αποδητήρια με το 1-0 στο 1′ , ενώ το 2-0 έγινε στο 7′ και το 3-0 στο 13′. Στο β’ ημίχρονο, έκαναν το 4-0 στο 48′ και το 5-0 στο 52′, με χατ τρικ του Σπυριδάκη, και από ένα γκολ  του Φαρκωνα και Αδαμόπουλου. Το γκολ της τιμής για το ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ο Θεοδωρακάτος στο 88′.

Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ πήρε ισοπαλία εκτός έδρας από το Παράδεισο με 1-1. Αν και προηγήθηκε στο 33′ με το Τριανταφύλλου, δέχθηκε την ισοφάριση στο 67′ με πέναλτι του Καραλή.

Ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ συνέχισε τα “πολυβόλα” σε ένα ακόμη παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας και με το επιβλητικό 2-5 πήρε τους τρεις βαθμούς από το ΓΑΛΑΞΙΑ στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6′ με τον Πατσέλη, ισοφάρισε ο Ζώτος στο 8′, το 1-2 ο Θεοδώρου στο 13′ και το 1-3 ο Σαραγούδας στο 35′. Αυτογκολ του Ορφανού στο 54′. Στο 77′ ο Καλίτσης έκανε το 2-4 και στο 90′ ο Δημόπουλος το τελικό 2-5!

Ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ έχει τη καλύτερη επίθεση στον 4ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ με 55 γκολ σε 15 αγώνες. Οι βαθμολογίες των ομάδων Γαλατσίου:

Β΄ Κατηγορία 2ος Όμιλος

 

 

 

Β΄ Κατηγορία 4ος Όμιλος

 

 

 

 

 

 

Γ΄Κατηγορία 4ος Όμιλος

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω