Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Έτοιμο το “τραίνο” ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!!!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Έτοιμο το “τραίνο” ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!!!

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 2-1!

Φωτό από pasgalatsi.gr
Φωτό από pasgalatsi.gr

Ο “ωραίος και φρέσκος” ΠΑΣ Γαλάτσι πέρασε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ κερδίζοντας με 2-1 τον Αγίου Θωμά, δείχνοντας στοιχεία ομάδας έτοιμης για υψηλές πτήσεις φέτος.  Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, το πιο αμφίρροπο αυτού του γύρου, οι Γαλατσιώτες  από νωρίς έδειξαν τις  προθέσεις τους  αφού προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με τον  μόνιμο σκόρερ τους Χάρη Χαραλάμπους. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά  δεν τα κατάφεραν και στο 55′, ο Τσαλιάγκος έκανε το 2-0  δίνοντας στον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ένα σκορ ασφαλείας. Από εκεί και μετά ανέλαβε δράση ο Φραγκουλόπουλος που κράτησε τη εστία του ανέπαφη μέχρι το 87′ όταν ο Μαστρογιάννης πέτυχε από τα έντεκα βήματα το τελικό 2-1. Ο Αγιος Θωμάς στο 67′ είχε δοκάρι με τον Αναστασάκη.

Διαιτητές: Φίτσας, Μπεκιάρι, Ματσούκας.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Πάρης Βάλβης): Φραγκουλόπουλος, Διαμαντίδης (46′ Ευαγγέλου), Βασιλάκης, Κλάδης, Ψαρρής, Καραμπέτσος (55′ Παπαδάκης), Κυριλίδης (46′ Θεοδωρακάτος), Μπίλο, Χαραλάμπους, Τσιαντής, Τσαλιάγκος.

ΑΓ .ΘΩΜΑΣ (Κώστας Τσινιάς): Χρυσικός, Ζαρκαδούλας Φ., Αλικάι, Μεταξούλης, Καρναβίας, Σούφλας (60′ Μάχας), Θύμιος Δ., Φασίτσας, Μαντζέλος (46′ Χαρατσιάρης), Μαστρογιάννης, Καρανταλής (46′ Αναστασάκης).

Σχετικά άρθρα

Πάνω