Είστε εδώ
Αρχική > ΠΟΛΙΤΙΚΗ > Ποιός πληρώνει το “Μπαλόνι”???

Ποιός πληρώνει το “Μπαλόνι”???

ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ οι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!

Στις 16 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021 είχαμε γράψει το άρθρο “Μπαλόνι εδώ… μπαλόνι εκεί…!” και είχαμε θέσει μερικά πολύ σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη διαφάνεια των δύο έργων – μπαλονιών στη Πισίνα και στο ΠΑΛΑΙ!

Φυσικά, δεν πήραμε ποτέ απάντηση από το ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ούτε από τη ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ! Επειδή όμως νομίζουμε ότι οι πολίτες του Γαλατσίου ΠΡΕΠΕΙ να ΞΕΡΟΥΝ, συνεχίσαμε να ψάχνουμε το θέμα:

Έχουμε λοιπόν και λέμε, από την αρχή:

5/10/21 Ανάρτηση προκήρυξης για το μπαλόνι στη πισίνα. (ΑΔΑ: 6ΜΚΜΟΞΘ3-ΘΩ4)
21/10/21 Ανοιγμα της μοναδικής προσφοράς υψους 131.000€
16/11/21 Δημοσιεύουμε το άρθρο μας για τα μπαλόνια…της πισίνας 390τμ έτοιμο, η βάση για αυτό του ΠΑΛΑΙ ~800 τμ έτοιμη.
17/11/21 Γίνεται δεκτή η προσφορά για το μπαλόνι της πισίνας – Κατοχυρώνεται στο μοναδικό προσφέροντα, με τελικό τίμημα 100.440€ (ΑΔΑ: ΨΟΙΖΟΞΘ3-ΥΝΨ)
 
31/12/21 Έτοιμο το μπαλόνι του ΠΑΛΑΙ (εκτίμηση για ~200Κ, διπλάσια επιφάνεια από αυτό της πισίνας)
31/12/21 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΑΝΑΘΕΣΗ, ΚΛΠ……για το ΕΤΟΙΜΟ πλέον μπαλόνι στο ΠΑΛΑΙ!!!
 
Το όλο θέμα χειρίζεται η ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
 
ΣΗΜΕΡΑ: 5/1/2022
Δεν υπάρχει αναρτημένη σύμβαση μεταξύ της αναθέτουσας και του αναδόχου του έργου του στέγαστρου της πισίνας (μπαλόνι) στη Διαύγεια!

Ο μοναδικός – ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ – που έστειλε προσφορά και τελικά πήρε τη δουλειά και την ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ πριν καν υπογράψει σύμβαση είναι ο κ. Αθανάσιος Νικόλαος ΤΟΛΗΣ, με την εταιρεία του TOLISTOYS | Φουσκωτά Παιχνίδια, (www.tolistoys.gr) και ιδιοκτήτης της Τolis Toys – PlayGround του παιχνιδότοπου εντός του εξωτερικού χώρου του ΠΑΛΑΙ!!!

Τη κατασκευή του μπαλονιού του ΠΑΛΑΙ την έκανε κάποια PROFILE Τεχνική, η οποία ΔΕΝ υπάρχει σε ΓΕΜΗ ενώ το e-mail της δεν είναι εταιρικό, είναι του gmail.
Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ σχετικό με αυτό το έργο αναρτημένο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!!!
 
Στα social media, Facebook και Instagram, βλέπουμε από 30/12/2021, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ προς το Δήμαρχο Γαλατσίου από τον προπονητή του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κ. ΚΟΥΜΑΡΑ, με κάθε επισημότητα, ως ιδιοκτήτης – διοίκηση του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, για το μπαλόνι του ΠΑΛΑΙ!!!
 
Λέτε να το χρηματοδότησε ο Γιώργος Μαρκόπουλος με δικά του χρήματα και εμείς να είμαστε για άλλη μια φορά οι ΚΑΚΟΙ της πόλης του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ???
Έκανε τέτοιο δώρο ο Δήμαρχος στον Αθλητικό Όμιλο Γαλατσίου και μόνο σε αυτόν???
 
Των ΦΩΤΩΝ αύριο, ας ελπίζουμε σε επιφώτιση!!!
 

Σχετικά άρθρα

Πάνω