Είστε εδώ
Αρχική > ΑΠΟΨΕΙΣ > Που είναι ο Δήμαρχος?

Που είναι ο Δήμαρχος?

ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Στις συνεχείς προσκλήσεις προς το Δήμαρχο Γαλατσίου από τα media και τις τοπικές σελίδες, δεν υπάρχει μέχρι τώρα καμμιά απάντηση. Η λογική ερμηνεία είναι ως συνήθως διττή:

Η ο Δήμαρχος δεν ενημερώνεται περι των δημοσιεύσεων από τους περι αυτόν, ή απαξιοί να απαντήσει. Τα περί “φόρτου εργασίας” δε περνάνε…

To GalatsiSports, για μια ακόμη φορά υπενθυμίζει ότι θα δημοσιεύσει κάθε ενυπόγραφο – μη προσβλητικό – κείμενο που θα λάβει όπως αναφέρεται και στο “ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ”

Επανέρχεται λοιπόν και ο γνωστός μας πλέον ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ του ΘΑΝΑΣΗ, με ένα ακόμη καυστικό άρθρο του περι του θέματος.

SILVER ALERT

Από εβδομάδων, αθλητές-αθλήτριες και οι γονείς τους- για τις Διοικήσεις των Σωματείων δεν είμαι σίγουρος – αναζητούν τον Δήμαρχο Γαλατσίου καθώς και την Δημοτική πλειοψηφία του, για να τους ευχαριστήσουν και να τους συγχαρούν για το ενδιαφέρον που νυχθημερόν και μη φειδόμενοι κόπων και προσπαθειών, φροντίζουν για την αθλούμενη νεολαία του Γαλατσίου.
Επιθυμούν να τους συναντήσουν και να τους σφίξουν το χέρι, ή έστω λόγω κορονοϊού να τους προτείνουν τον αγκώνα ευχαριστώντας τους που χάρη στην έξωση από το παλαί τους παρέχεται η δυνατότητα, παράλληλα με την αθλητική ενασχόληση να σκληραγωγούνται στις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα ανοιχτα του άλσους.
Η άθληση συνοδευόμενη με την σκληραγωγία είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Αν τους πετύχουν κάπου ας ρωτήσουν το Δήμαρχο και το πλειψηφικό του ασκέρι. Φαντάζομαι αυτοί ξέρουν και μπορούν να αναλύσουν τα ωφελήματα.
Πέρα από τα παραπάνω ο Δήμαρχος κυρίως, αναζητείται προκειμένου να εμφανιστεί στο κανάλι “ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” και να μοιραστεί με τους ενδιαφερόμενους τους μεγαλόπνοους στόχους του. Να αποστομώσει τους κακοπροαίρετους που διαδίδουν ότι οι σκοποί του είναι μεταπρατικού χαρακτήρα και ο στόχος άλλος από τις ανάγκες της αθλούμενης νεολαίας.
Ο δαιμόνιος και βιρτουόζος στην διαχείριση του παπακίου Δήμαρχος μας προφανώς σεμνυνόμενος, αποφεύγει τεχνηέντως τα συναπαντήματα. Δεν θέλει να χαρακτηριστεί λαϊκιστής και να δρέψει τους καρπούς των άοκνων προσπαθειών του με κίνδυνο να κατηγορηθεί για μικροπολιτική.
Οι προσπάθειες που καταβάλλει από το 2015 προκειμένου στο Ολυμπιακό Ακίνητο του αθλητισμού και του πολιτισμού, αυτές οι δραστηριότητες να βρίσκονται εκτός και να θωρούνται εκ του μακρόθεν, είναι προς εξάσκηση των οφθαλμολογικών δυνατοτήτων των Γαλατσιωτών. Αυτή η συμβολή του Δημάρχου και της Δημοτικής μας αρχής σε συνδυασμό με την ψαροφαγία, είναι βέβαιο ότι και θα ενδυναμώσει την όραση των Γαλατσιωτών και θα περιορίσει τις επισκέψεις στους ειδικούς. Από την άλλη αυτό επισύρει παράπλευρες απώλειες στους συμπαθείς οφθαλμιάτρους μας ,αλλά στην υγεία προέχει η πρόληψη.
Μαθαίνω ότι οι αθλητές – αθλήτριες και οι γονείς τους θα συστήσουν ομάδες και θα επιδοθούν σε έρευνες αναζήτησης του πρώτου πολίτη του Γαλατσίου, Δήμαρχου Γιώργου Μαρκόπουλου.
Αυτοί που θα συστήσουν τις ομάδες εξεύρεσης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι άριστος στην απόκρυψη και στην παραλλαγή και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα.
Εύχομαι από καρδιάς να βρεθεί και να είναι καλά στην υγεία του.

2 – Νοεμβρίου 2021

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ

Υ.Γ. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά θετικό, η εξαφάνιση να έχει ως βάση το αίσθημα της ντροπής για τις ημέρες και τις πράξεις επί του προκειμένου.
Ας εμφανιστεί κάποιος ή κάποια και τα ξαναλέμε.

Σχετικά άρθρα

Πάνω