Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Σοβαρός ο τραυματισμός του μικρού της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Σοβαρός ο τραυματισμός του μικρού της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ !

Κώστας Μόκκας #7

Τα νέα από τον τραυματισμό του νεαρού Κώστα Μόκκα (#7) της Ολυμπιάδας Παπάγου, όπως γράψαμε στο ρεπορτάζ για τον αγώνα στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου, δεν είναι καλά, μια και ο αθλητής υπέστη κατάγμα στον καρπό του χεριού 3ου βαθμού και κάκωση με αιμάτωμα στην λεκάνη του σώματος. Αναμένονται περαιτέρω εξετάσεις για να αποφασισθεί η χειρουργική ή όχι αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ εδώ είναι ένας κόλαφος για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα αλλά και για τη φάση του τραυματισμού, η οποία περιγράφεται ΑΚΡΙΒΩΣ όπως έγινε, μια και ήμασταν από τους θεατές στο παιχνίδι. Αξίζει να τη διαβάσετε!!!

Κάκιστη εντύπωση έκανε κάποιος “κύριος” που έβριζε συνεχώς τους διαιτητές από την είσοδό του στο  κλειστό, και για τον οποίον οι πιο πολλοί φίλαθλοι του Γαλατσίου ρωτούσαν ποιός ήταν…!

Θεωρούμε ως Γαλατσιώτες αλλά και φίλαθλοι ότι η διοίκηση του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πρέπει να αντιδράσει στα καταγγελλόμενα από τους φιλοξενούμενους χθες της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ αν και κινδυνεύουμε να χαρακτηρισθούμε και πάλι εμπαθείς από τους γνωστούς παράγοντες και προπονητές της ομάδας του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, επειδή συμφωνούμε με τις καταγγελίες των αντιπάλων μας.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω