Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ > Σταυριανή Βιντσιλαίου: Το 10 το καλό της Εθνικής Νεανίδων!

Σταυριανή Βιντσιλαίου: Το 10 το καλό της Εθνικής Νεανίδων!

Η συνέντευξη της διεθνούς Αθλήτριας στο Galatsisports, που ξεκινώντας από το Γαλάτσι έφτασε στη μεγαλύτερη, μέχρι τώρα, διάκρισή της με την Εθνική Νεανίδων στο Πανευρωπαϊκό του Σεράγεβο!

Σταυριανή Συγχαρητήρια για την άνοδό σας στην Α’ κατηγορία! Στόχος επετεύχθη. Μεγάλη η προσωπική σου συνεισφορά. Πατάς στο έδαφος;;;

vitsi3Ομολογουμένως θα χαρακτήριζα ανέλπιστη την τόσο μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας και θα ήθελα να ελπίζω πως θα αυτή θα λειτουργήσει καταλυτικά στον επαναπροσδιορισμό του γυναικείου μπάσκετ, ιδιαίτερα απο τον κόσμο. Όπως σε κάθε ομάδα, έτσι και στη δική μας ο καθένας είχε μια αποστολή, συνεπώς η επιτυχία ειναι συλλογική και όχι ατομική. Απλά πιστεύω πως αυτό που εν τέλει ανύψωσε την ομάδα ήταν η απίστευτη χημεία και το υπέροχο κλίμα που υπήρχε μεταξύ μας. Όσο για μένα, ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι συνέβη, είμαι απλώς πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη που ήμουν μέλος αυτής της απίθανης ομάδας.

Δύσκολη χρονιά για σένα! Επιτυχημένη όμως! ΑΕΝΚ, Πανελλήνιες Εξετάσεις, Εθνική ομάδα! Πόσο σε κούρασε, τι σε εκνεύρισε, τι σε έσπρωξε και πέτυχες;;;

Σίγουρα ήταν μια χρονιά δύσκολη, γεμάτη υποχρεώσεις, προβλήματα αλλά και νέες εμπειρίες. Ο συνδυασμός πανελληνίων εξετάσεων με τη διαδικασία μετάβασής μου στην ΑΕΝΚ, υπήρξε αρκετά ψυχοφθόρος αλλάζοντας οπωσδήποτε τα μέχρι τότε δεδομένα και μάλιστα σε μια τόσο ιδιαίτερη χρονιά. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δε μετάνιωσα για την απόφασή μου αυτή. Φυσικά στήριγμα μου σε όλα αυτά υπήρξε αναμφισβήτητα η οικογένεια μου και ιδίως η αδερφή μου Αγγελική. Οπότε η οποιαδήποτε επιτυχία μου οφείλεται σε εκείνους αλλά και στους αληθινούς φίλους που με στήριξαν. Η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα αποτέλεσε ένα ευχάριστο ταξίδι για μένα και μια ευκαιρία να επιδοθώ σε κάτι που αγαπώ , στο μπάσκετ.

Ποιός είναι ο νέος προσωπικός σου στόχος;;; Ξεκούραση και σε λίγες μέρες προετοιμασία με τη νέα σου ομάδα. Τι περιμένεις;;;

Πρώτα απο όλα η υγεία και να μπώ στο πανεπιστήμιο. Οσο αφορά τον μπασκετικό τομέα, θα ήθελα να συμβάλω στην άνοδο της νέας μου ομάδας, του ΓΑΣ Καλυβίων η οποία δουλεύει σε υψηλό επίπεδο με επαγγελματικές προδιαγραφές, στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Θες μέσα από το Galatsisports να στείλεις κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα σε κάποιους;;;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που πίστεψαν σε μένα και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των ονείρων μου. Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω, αναμφισβήτητα, στην οικογένειά μου, τον πρώην προπονητή μου Άκη Χρυσικάκη, τους προπονητές μου Ι.Γερεουδάκη, Κ.Παπαδόπουλο και Α.Κωστάκη. Τέλος χρωστάω ευγνωμοσύνη σε όλες τις συμπαίκτριες αλλά και τις αντιπάλους μου, όλα αυτά τα χρόνια γιατί όλες με δίδαξαν και απο κάτι.

vitsi1 vitsi2

Ευχαριστούμε Σταυριανή! Ευχόμαστε εκπλήρωση κάθε στόχου σου!

Σχετικά άρθρα

Πάνω