Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Τι τρέχει με τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(ή ΠΑΤΗΣΙΩΝ);

Τι τρέχει με τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(ή ΠΑΤΗΣΙΩΝ);

Σε μια αγωνιώδη προσπάθεια και χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα για την ανεύρεση μπασκετικής στέγης, οι άνθρωποι που διοικούν τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, αποποιήθηκαν το όνομα ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και το άλλαξαν σε ΠΑΤΗΣΙΩΝ ελπίζοντας σε ώρες προπονήσεων και αγώνων στο κλειστό της ΓΚΡΑΒΑΣ του Δήμου ΑΘΗΝΑΙΩΝ. Αυτό ήταν το συμπέρασμα και η φήμη αν θέλετε μέσα στο καλοκαίρι. Και αποδεικνύεται από δημοσιεύσεις στον ηλεκτρονικό μπασκετικό τύπο που τοποθετούσε τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ στον Δ’ ΟΜΙΛΟ Δ’ κατηγορίας ΕΣΚΑ στο μπάσκετ. Σήμερα στο πρόγραμμα της ΕΣΚΑ ΔΕΝ υπάρχει ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ αλλά ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!!!!!!!!!!!!

Κανείς, εκτός των διοικούντων, δεν ξέρει πραγματικά τι ακριβώς συμβαίνει και που ΑΚΡΙΒΩΣ βρίσκεται σήμερα η αλήθεια. Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Galatsisports είναι τα επίσημα δημοσιοποιημένα στοιχεία τόσο στο κλειστό της Γκράβας, όσο και στο site της ΕΣΚΑ.

Στο πίνακα ανακοινώσεων του ΚΛΕΙΣΤΟΥ της ΓΚΡΑΒΑΣ, φαίνεται ότι η ομάδα ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ έχει πάρει ώρες ΤΡΙΤΗ και ΚΥΡΙΑΚΗ ενώ στο ΑΝΟΙΚΤΟ της ΓΚΡΑΒΑΣ από ΔΕΥΤΕΡΑ μέχρι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κάθε μέρα.

Ταυτόχρονα, ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έχει ήδη μηδενιστεί στα 2 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ Β’ Κατηγορίας ΕΣΚΑ, καθώς και σε αυτά του ΕΦΗΒΙΚΟΥ.

Σε ερώτημά μας προς την ΕΣΚΑ μας απάντησαν ότι ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στα πρωταθλήματα ΠΑΙΔΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ, πράγμα που σημαίνει ότι αφαιρούνται βαθμοί από την ΑΝΔΡΙΚΗ ομάδα.

Εμφανίζεται όμως να έχει προγραμματισμένο παιχνίδι ΑΝΔΡΩΝ στο κλειστό του Άλσους Βέικου στις 12/10/13 για τον Δ’ Όμιλο της Δ’ ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ, καθώς και για όλα  τα παιχνίδια του ομίλου.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:

1. Ποιο είναι το ακριβές καθεστώς του ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ειδικά του τμήματος ΜΠΑΣΚΕΤ, μια και τα υπόλοιπα τμήματα φαίνεται ότι λειτουργούν κανονικά (?);

2. Ποιο είναι το ακριβές καθεστώς του ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, και ποια ακριβώς είναι η δραστηριότητά του;

3. ΠΟΙΑ είναι η ΣΧΕΣΗ των ΔΥΟ παραπάνω ΣΥΛΛΟΓΩΝ, αν υπάρχει, και γιατί ΔΕΝ έχει υπάρξει ένα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που να ξεκαθαρίζει τη κατάσταση;

Το GALATSISPORTS ευχαρίστως να δημοσιεύσει οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από τον ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑ …(όπως και να λέγεται), συμβάλλοντας έτσι στο ξεκαθάρισμα του τοπίου και στην ενημέρωση του κοινού και κυρίως των γονιών παιδιών που αναρωτιούνται σχετικά.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω