Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Χάσαμε τη μπάλα ΣΤΟΠ!

Χάσαμε τη μπάλα ΣΤΟΠ!

ΕΠΟ: Δεν θέλουμε το Μητρώο Σωματείων!

Τη κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΕΠΟ, δηλαδή κ. Π. Μπρατάκου και ΓΓΑ, δηλαδή κ. Αυγενάκη, σχετικά με το Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων, τη πληρώνει το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, καθώς με απόφασή της η ΓΣ της ΕΠΟ αποφάσισε:

Με 57 ψήφους υπέρ, 4 κατά και 4 λευκά, να διακοπούν όλα τα Πανελλήνια και Τοπικά Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα της χώρας, εκφράζοντας την αντίθεση της Ομοσπονδίας στην εφαρμογή του νόμου που απαγορεύει τη συμμετοχή σωματείων στα πρωταθλήματα εάν δεν εγγραφούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων”.

Έτσι λοιπόν, όλοι οι αθλητές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που βέβαια είναι και η τροφοδοσία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου με αθλητές, μπαίνουν σε καθεστώς συντήρησης, περιμένοντας να “τα βρουν” κράτος και ΕΠΟ, μπας και πατήσουν γήπεδο για επίσημους αγώνες.

Ποιός καίγεται για ανάπτυξη του Ελληνικού Αθλητισμού τέτοιες ώρες, ας είναι καλά οι μάνατζερς με τους Αφρικανο-λατινο-ασιατικο αστέρες του ποδοσφαίρου που έχουν πλημμυρίσει τα ελληνικά γήπεδα.

Και όχι τίποτα άλλο, αλλά μένει και με τη χαρά και η νέα ομάδα του Γαλατσίου με ποδόσφαιρο ανδρικό και γυναικείο, που δυστυχώς δε ξέρουμε πότε θα την απολαύσουμε στο στάδιο Γαλατσίου.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι στο τόπο τούτο, μπορεί να μη κουνιέται φύλλο για ακρίβεια, ενεργειακό, ανεργεία, φορολογία, υγεία, αλλά άμα είναι να μας πάρουν τη κουτάλα, ποιός είδε την ΕΠΟ και δεν τη φοβήθηκε!!!

Εξ’ άλλου, άντε να βρεις τώρα παράγοντες να τηρούν τα προφανή στη Διοίκηση Συλλόγων, να έχουν τη διαφάνεια λάβαρό τους και το ταμείο τους καθρέφτη! Ούτε τον 22ο αιώνα τέτοιος στόχος!!!

Καλή αναμονή, μπάλλα είναι και γυρίζει…

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω