Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Ρυθμική Γυμναστική > Super Γιορτή Γυμναστικής στο ΠΑΛΑΙ!

Super Γιορτή Γυμναστικής στο ΠΑΛΑΙ!

Το “Hellas Gym for Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019”, η ετήσια γιορτή Γυμναστικής για Όλους, που φέτος φιλοξενήθηκε στο ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου ήταν πέρα για πέρα εκπληκτική!!!

Aπό τις 18 έως τις 23 Ιουνίου, 320 ομάδες με 8200 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν ένα ανεπανάληπτο σόου Γυμναστικής, με ακροβατικά, χορευτικά αλλά και θεατρικά στοιχεία που ανέδειξαν τη γοητεία της Γυμναστικής για Όλους.

Η αυλαία της διοργάνωσης έπεσε το βράδυ της Κυριακής (23/06) με ένα εντυπωσιακό Γκαλά, στο οποίο πήραν μέρος οι 47 ομάδες που είχαν κατακτήσει χρυσά μετάλλια κατά την πρώτη παρουσίαση των προγραμμάτων τους. Η τελευταία μέρα έδωσε την ευκαιρία στις νικήτριες ομάδες να διεκδικήσουν το έπαθλο της “Hellas Gym for Life Challenge”, μπροστά σε περισσότερους από 3000 θεατές που γέμισαν τις εξέδρες. Ανάμεσά τους, οι αστέρες της ενόργανης Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, που αγκάλιασαν με την παρουσία τους το “Hellas Gym for Life Challenge & EGO Astro Gym Festival” και χειροκρότησαν όλες τις ομάδες.

Το μεγάλο βραβείο “Team Of The Year Hellas Gym For Life Challenge 2019”, το οποίο ισοδυναμεί με τον πανελλήνιο τίτλο στο άθλημα της Γυμναστικής για Όλους, κατέκτησε η ομάδα του Γαλατσίου, Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος με το πρόγραμμα «Το χρυσό εισιτήριο» (προπονητές: Μάκης Τσιτσόπουλος, Ράνια Παπαδόγκονα, Μυρσίνη Δήμου), η οποία παρέλαβε επίσης το ειδικό βραβείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας.

Επιπλέον, απονεμήθηκαν δεκατέσσερα ειδικά έπαθλα, σύμφωνα με την κρίση της Επιτροπής Αξιολόγησης της διοργάνωσης.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος είπε στο χαιρετισμό του: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε όλους εσάς που δίνετε προστιθέμενη αξία σ’ αυτό το στάδιο, για το οποίο έχουμε αγωνιστεί για να παραμείνει ανοιχτό. Εύχομαι κάθε χρόνο να έχουμε εδώ αυτή τη γιορτή της γυμναστικής».

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση αλλά και πολλές φωτογραφίες στη σελίδα της ΕΓΟ εδώ!

(Οι φωτογραφίες είναι της ΕΡΜΗΣ PRODUCTION)

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω