Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > Το χάρισε ο ΠΑΣ – Ήττα και η ΚΟΡΩΝΙΔΑ!

Το χάρισε ο ΠΑΣ – Ήττα και η ΚΟΡΩΝΙΔΑ!

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ 1-2

Με ένα απίθανο τρόπο, ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ έχασε το παιχνίδι της 2ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ, από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ, χθες στο γήπεδο Γαλατσίου.

Για το ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ, ο Ιωαννίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 35’. Στο 44′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Θεοφανίδης απέκρουσε. Στη φάση του πέναλτι αποβάλλεται ο Σιαδήμας με 2η κίτρινη.

Το Γαλάτσι συνεχίζει στο 2ο ημίχρονο με 10 παίκτες, αμυνόμενο και προσπαθώντας με αντεπιθέσεις να απειλεί τον αντίπαλο. Δυστυχώς δεν άντεξε και στο 90+1’ ο Κιαπέκος ισοφάρισε σε 1-1, ενώ το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 90+3’ ο Παναγιώτου για την ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ.

Η σύνθεση του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ:

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Μακρυδάκης (46’ Γεωργαντώνης), Βλαχονικολέας, Ιωαννίδης, Σιαδήμας, Ζούκας, Κώτσης (46’ Ματάι), Αρναρέλλης, Χαραλάμπους (84’ Θεοδωρακάτος), Μπίλο, Κυριλλίδης.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ 1-0

Ο έτερος εκπρόσωπος της πόλης, η ομάδα της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ Γαλατσίου έχασε στη Πεντέλη από τον ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟ με 1-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Λαμπρίδης μόλις στο 15! Αν και είχε πολύ χρόνο μπροστά το παιχνίδι δεν άλλαξε για την νεανική και πολλά υποσχόμενη ομάδα της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ.

Η σύνθεση  της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ:

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Τζόις, Καράμπελας (33′ Ρόκος), Κράβαρι, Τσελέντης, Μαύρος, Μούτσα(60′ Τζουρμανάς Α.) , Ψαρός, Παπανίκος (46′ Ματζούφας), Βακράκης (35′ Τζουρμανάς Γ.), Χρηστίδης(60′ Σκόπης), Κορρές.

Σχετικά άρθρα

Πάνω