Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Κατρακυλούν οι γυναίκες της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ…

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κατρακυλούν οι γυναίκες της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ…

Μετά τη πετυχημένη πορεία τους πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ, η ομάδα μπάσκετ γυναικών  της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ φαίνεται ότι δεν έχει συνέλθει από τις αποχωρήσεις παικτριών της και του επί πολλά χρόνια προνονητή της.

aes_fil4
Φωτό αρχείου

Μετά από 5 αγωνιστικές στο φετεινό πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη γνωρίσει τη χαρά της νίκης μετρώντας 5 ήττες και συγκατοικεί στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με την ομάδα του ΕΥΝΙΚΟΥ. Τελευταία ήττα χθές στο κλειστό του Άλσους Βέικου από την ομάδα  του ΠΡΟΜΗΘΕΑ με 44-54.

Αν μπορέσει η ομάδα του Γαλατσίου να συνέλθει άμεσα, τότε οι ελπίδες για παραμονή στην Α ΈΣΚΑ δεν θα έχουν εξατμισθεί. Ελπίζουμε και ευχόμαστε τα καλύτερα για την ιστορική αυτή ομάδα του Αθηναϊκού μπάσκετ.

Το φύλλο του χθεσινού αγώνα:

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 44

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 54

Διαιτητές: Ζακεστίδης, Παπανικολάου

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Θεοδοσίου): Ζυγογιάννη 6, Κωστοπούλου 5, Παγώνη, Πασπαλά, Βιντσιλαίου Α. 7, Μαννέ 10, Βιντσιλαίου Σ. 12, Πρωτονοτάριου, Πολίτη 4.

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Μανουσάκης-Βερροιόπουλος): Γραμματικοπούλου 2, Χρυσίνα, Μπουκίτα 6, Σατρατζέμη 11, Σιδέρη 1, Τριμέρη 10 (2), Κεσσέ 13, Σωτηρίου, Νομικού, Σταυροπούλου, Καλλιώρα 6, Κριθήμου 5 (1).


 

Σχετικά άρθρα

Πάνω