Είστε εδώ
Αρχική > ΠΟΛΙΤΙΚΗ > Άμυνα, η καλύτερη επίθεση στο Μπάσκετ, και όχι στη Πολιτική!

Άμυνα, η καλύτερη επίθεση στο Μπάσκετ, και όχι στη Πολιτική!

ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ ΑΠΌ ΜΌΝΟ ΤΟΥ!

Στο αγαπημένο μας σπορ, το μπάσκετ, η νίκη είναι συνήθως αποτέλεσμα μιας πολύ καλής άμυνας. Μια καλή άμυνα “βγάζει” πολλές φορές την τέλεια επίθεση, με αποτέλεσμα το εύκολο καλάθι… και τελικά την επίτευξη του στόχου.

Δυστυχώς στη Πολιτική, δεν ισχύει το ίδιο. Και όσοι θεωρούν ότι αμυνόμενοι τα μέγιστα σε κάθε λογής επίθεση, θα κατορθώσουν τελικά τη νίκη, πλανώνται πλάνην οικτρά!

Κάτι τέτοιο συμβαίνει το τελευταίο ενάμιση χρόνο με την αντιπολίτευση της Αριστεράς, απέναντι στη κυβέρνηση της Δεξιάς.

Με τα όσα μύρια λάθη, λαμογιές και απατεωνιές των κυβερνώντων, μαζί με το πρόσχημα και τελικά το όχημα της πανδημίας, αντί η αντιπολίτευση να βρίσκεται σε μια διαρκή επίθεση με όλα τα μέσα που διαθέτει, παραμένει αμυνόμενη και προσπαθεί να αποκρούσει κάθε λογής παράλογες, ψεύτικες και απόλυτα κατασκευασμένες “ειδήσεις” που χρησιμοποιούνται εναντίον της.

Αποκρούσεις απέναντι σε μία διαρκή βροχή προπαγάνδας με απόλυτη ομοιομορφία από τα χρυσοπληρωμένα ΜΜΕ (aka Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης),  που έχουν κάνει υπέρτατη τέχνη τη μετατροπή του μαύρου σε άσπρο, τύφλα νάχει ο Πικάσο!

“Κάθε δικτάτορας θα θαύμαζε την ομοιομορφία και την υπακοή των ΜΜΕ των ΗΠΑ.”   Νόαμ Τσόμσκυ

της Ελλάδα να δειςπροσθέτω εγώ…

Η πανδημία ήρθε γάντι στη κυβέρνηση! Χρησιμοποιώντας το φόβο με συνεχή ροή πληροφορίας για το κακό που βρήκε το πλανήτη, υποτάσσοντας την επιστήμη στα θέλω της, καταργεί κάθε μορφή κοινωνικής ισορροπίας προς όφελος των ελαχίστων. Και επειδή ο αθλητισμός είναι δείγμα κοινωνικής ισορροπίας και υγείας, τον “κλειδώνει” και αυτόν.

Η πανδημία που σίγουρα υπάρχει, και σκότωσε ήδη χιλιάδες ανθρώπους, αποτέλεσε το τέλειο όπλο της απανταχού συντήρησης για να πετύχει τη κατάλυση κάθε κοινωνικού κράτους και ταυτόχρονα έρχεται να επιδεινώσει με σφοδρότητα μια οικονομική κρίση που βρισκόταν προ των πυλών, και της χώρας μας.

Την ώρα που θ άπρεπε να ξεσηκωθεί το σύμπαν απέναντι στη δικτατορικού τύπου επιβολής αντικοινωνικών πολιτικών, πολιτικών φτωχοποίησης των αδυνάτων, και πλήρη καταστροφή συστημάτων παραγωγής, εμπορίου, αθλητισμού και υγείας, υπέρ των μεγάλων ιδιωτικών κεφαλαίων, γινόμαστε μάρτυρες της μεγαλύτερης πλύσης εγκεφάλου που έγινε ποτέ στη χώρα μας.

Η αντιπολίτευση έχει χρέος να βγει από την άμυνά της! 

Με μια διαρκή ασφυκτική επίθεση απέναντι στις δήθεν επιτυχίες, στα ψεύδη και τις χαλκευμένες ειδήσεις των κυβερνώντων, να βρει τρόπους να ανακόψει τη ροή κατασκευασμένων επιτυχιών από τα ΜΜΕ…

Να πει αλήθειες που θα φτάσουν παντού, να αναγκάσει σε άμεση αλλαγή πολιτικών, για το καλό του συνόλου του λαού, και όχι των λίγων, των πολύ λίγων, των ελαχίστων.

Έχει υποχρέωση να αναδείξει κάθε ψέμα και κάθε στημένη είδηση, να μην αφήνει τίποτα να πέφτει κάτω, προκαλώντας κοινωνικές συσπειρώσεις απέναντι στη κατευθυνόμενη “ενημέρωση”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΕΟ:

Το ποσό των 18,5 εκατομμυρίων ευρώ θα διανεμηθεί σε ΜΜΕ για την προβολή της εμβολιαστικής καμπάνιας, σύμφωνα με απόφαση του πρώην μπασκετμπολίστα, Βασίλη Κικίλια.

Και άρχισε ο εμβολιασμός! Σε αντίθεση με όλη την ΕΥΡΩΠΗ εδώ, εμβολιάζονται πρώτα οι πολιτικοί και τα τσιράκια τους και ΟΧΙ οι υγειονομικοί της πρώτης γραμμής.

Σχετικά άρθρα

Πάνω