Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Σχεδιασμός Επιτυχίας!

ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Σχεδιασμός Επιτυχίας!

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ – ΑΝΤΡΙΚΟΥ

Ο ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ απέδειξε μια ακόμη φορά ότι η σοβαρότητα ενός αθλητικού συλλόγου φαίνεται από απλά και λογικά πράγματα.

Έχοντας πάντα ως αρχή τη πετυχημένη προώθηση νεαρών παικτών της από τις Ακαδημίες στην Ανδρική ομάδα, ο Σύλλογος του Γαλατσίου πάει ένα βήμα παραπέρα. Τοποθετεί τον υπεύθυνο των Ακαδημιών, Σταύρο Ζαζάνη, και ως τεχνικό διευθυντή  ώστε να λειτουργήσει σαν συνδετικός κρίκος μεταξύ ακαδημιών – αντρικής ομάδας – διοίκησης και παικτών – διοίκησης.

Άρης Τζεφεράκος

Με προπονητή της Ανδρικής τον έμπειρο  Άρη Τζεφεράκο, που “μετακόμισε” από τα ΠΑΤΗΣΙΑ, βοηθό του τον Πάρη Πάτσιο προπονητή και στις Ακαδημίες, προπονητή φυσικής κατάστασης το γυμναστή Αχιλλέα Γκόγκο, και προπονητή τερματοφυλάκων το Βασίλη Παπαδόπουλο, ο ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για τους Αθλητές,  για την ανάπτυξή και τη συνεχή βελτίωσή τους.

Σταύρος Ζαζάνης

Παρεμένουν στις ομάδες υποδομών και Ακαδημίες και οι Σμαράιδος, Τσιρόγιαννος, Τριανταφύλλου, Περάκης.

Στόχος ξεκάθαρος όπως μας δήλωσε ο Σταύρος Ζαζάνης, “να καλύψουμε κάποιες αδυναμίες που είχαμε πέρυσι, να φτιαχτεί μια ομάδα που θα παίζει ένα όμορφο ποδόσφαιρο, και ρεαλιστικά να δείξουμε εξ αρχής ότι ανήκουμε στην Β κατηγορία και είμαστε μια πολύ καλή ομάδα που συνδυάζει τα νιάτα και το ταλέντο με την εμπειρία και ότι η χρονιά που πέρασε μας αδικεί.  Προσπαθούμε όπως και στην Ακαδημία έτσι και στο Αντρικό να φτιάξουμε ένα επαγγελματικό πλαίσιο, όσο μπορούμε, σεβόμενοι πάντα και τις ιδιαιτερότητες που έχει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός”.

Μένει να απολαύσουμε στο γήπεδο τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας, και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα απογοητευτούμε!!!

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω