Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Φήμες και Αλλαγές στο ΔΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Φήμες και Αλλαγές στο ΔΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο κ. Δημήτρης ΚΑΒΑΔΑΣ

Παραίτηση του μέχρι τώρα προέδρου του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κ. Δημήτρη Δαλέζου και ανάληψη της προεδρίας του Συλλόγου από τον μέχρι τώρα ταμία κ. Δημήτρη Καβαδά, μαθαίνουμε ότι έγινε στο ΔΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, χωρίς να γίνει καμμιά επίσημη ανακοίνωση ούτε για την αλλαγή, ούτε για τους λόγους που αυτή έγινε.

Πάντως ο κ. Δαλέζος με πληροφορούν ότι παραμένει απλό μέλος της διοίκησης του Συλλόγου.

Πλήρης περιφρόνηση για τα μέλη του Συλλόγου, λοιπόν. Καμμιά ενημέρωση, καμμιά Γενική Συνέλευση Συλλόγου. Το επίσημο site του Συλλόγου έχει ως νεότερη ανάρτηση αυτή της 4ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2021, περισσότερο από ένα χρόνο πριν. Και οι φήμες οργιάζουν.

Από τη μία, φήμη προερχόμενη από γονείς που εκπλιπαρούν για τα δελτία των παιδιών τους και αντιμετωπίζουν την αλαζονική συμπεριφορά του ανθρώπου που εξωθεσμικά ελέγχει το σύλλογο. Ο οποίος ενώ κατ’ αρχή συναινεί στη παραχώρηση του δελτίου, τελικά αρνείται μόλις μαθαίνει ότι πρόκειται το παιδί να πάει σε “εχθρικό” σωματείο.

Από την άλλη, από το ΔΣ του Συλλόγου διαδίδεται, ότι όλα τα δελτία παραχωρούνται κανονικά, και ότι η παραίτηση του προέδρου δεν είχε να κάνει με άρνηση παραχώρησης δελτίου αλλά με προσωπικούς-οικογενειακούς λόγους.

Εμείς απλώς να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά, προς το ΔΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και προς το Δήμο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (άρθρο μας της 4 Ιουλίου 2022), ότι ΔΕΝ έχουμε πάρει καμμιά απάντηση σχετικά με τη χρήση του μπαλονιού – γηπέδου μπάσκετ και τα πιστοποιητικά ασφάλειας και ποιότητας που αυτό διαθέτει.

Η κατασκευάστρια εταιρεία στο site της ΔΕΝ αναφέρει κανένα πιστοποιητικό, σε σχέση με ανταγωνίστριες εταιρίες που είναι πλήρως πιστοποιημένες για αντίστοιχες κατασκευές τους.

Ειλικρινά θα χαρούμε να δούμε τα διαθέσιμα πιστοποιητικά!

Η ΕΣΚΑ έχει δώσει και με τι κριτίρια ΑΔΕΙΑ για Επίσημους Αγώνες στο Μπαλόνι! Ενδιαφέρει κάποιον να απαντήσει?

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ 05ος ΟΜΙΛΟΣ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΜ/ΝΙΑΓΗΠΕΔΟ ΟΜΑΔΑ 1 ΟΜΑΔΑ 2ΣΚΟΡ
24/09/2022
18:30
ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΠΑΛΑΙ(ΜΠΑΛΟΝΙ)ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΚ0 – 0

 

ΕΠΙ ΤΟΥ “ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ”: Με “Τροποποιητική Προκήρυξη Παίδων- Εφήβων- Κορασίδων-Νεανίδων” σήμερα 16/9/2022, η ΕΣΚΑ ενημερώνει ότι στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου μπορούν να γίνουν μετακινήσεις αθλητών/τριών από μια ομάδα σε άλλη μέχρι και 4!!! φορές.

Σχετικά άρθρα

Πάνω