Είστε εδώ
Αρχική > ΠΟΛΙΤΙΚΗ > Ο Giorgos Ξέρει καλύτερα!

Ο Giorgos Ξέρει καλύτερα!

Ποιός είναι αυτός ο Ιωαννίδης τελικά?

Πραγματικά, δε ξέρω τι είναι πιο γελοίο σχετικά με τα επίκαιρα καυτά θέματα και τη διοίκηση του Δήμου Γαλατσίου!

Το κλειστό Άλσος Βέικου, με πρόσχημα την υγεία των Δημοτών, ή η απόπειρα για κατασκευή ΣΜΑ μέσα σε παράνομο πάρκιγκ και σκουπιδότοπο του Δήμου Γαλατσίου σε αναδασωτέα περιοχή!
Στο θέμα ΣΜΑ (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμάτων) υπάρχει κάποια αναδίπλωση, μένει να δούμε κατά που θα πάει.

Ποιόν από τους δύο πιστεύετε? Το καθηγητή του Stanford ή τον Δήμαρχο 62%?

Αλλά προς τι η επιμονή του Δημάρχου Γαλατσίου κ. Γ. Μαρκόπουλου, στη παρατεταμένη απαγόρευση κυκλοφορίας εντός του Άλσους Βέικου?

Την ώρα που όλα τα πάρκα της Ελλάδας είναι ελεύθερα προσβάσιμα στους κατοίκους, την ώρα που η περίφραξη του Άλσους Βέικου είναι γεμάτη τρύπες και “παράνομοι” περιπατητές εισέρχονται σε αυτό, την ώρα που τα πέριξ του Άλσους Βέϊκου λοφάκια, νταμάρια, και πλαγιές υποδέχονται κόσμο που προσπαθεί να “αδειάσει” από το μυαλό του και τη ψυχή του το δράμα που ζει κοντά ένα χρόνο τώρα, ο Δήμαρχος Γαλατσίου επιμένει να κρατά το Άλσος κλειδωμένο, και μάλιστα προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σε ζωντανά ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού.

Κόντρα σε κάθε λογική, κόντρα στις υποδείξεις επιφανών επιστημόνων, κόντρα ακόμα και στις αποφάσεις της “κυβέρνησής του”, τα έχει “μουλαρώσει”!!!
Μήπως υπάρχει κάτι άλλο πίσω από όλο αυτό?
Μήπως εξοικονομεί χρήματα από τη ΜΗ παρουσία φυλάκων και λοιπών υπαλλήλων στο Άλσος?
Μήπως θέλει να “φιλοξενήσει” τίποτα τελικούς Survivor, Φάρμα κλπ και μας το φυλάει μυστικό για να μας κάνει μια μεγάλη έκπληξη?

Τόσους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ έχει φορτώσει στη πλάτη, δηλ. τσέπη, των Γαλατσιωτών, δεν βρέθηκε κανένας να τον συμβουλεύσει κάτι πιασάρικο για το κοινό του?

Υπόσχεται να ανοίξει το Άλσος Βέικου, μόλις ο Δήμος σταματήσει να είναι κόκκινος! Μα δεν υπάρχει κάποιος να του θυμίσει ότι αυτός ο Δήμος ήταν πάντα κόκκινος, άντε και πρασινοκόκκινος, ποτέ όμως δεν ήταν μπλε, και κυρίως κίτρινος.

Γιατί ποτέ το 62% που πήρε στις τελευταίες εκλογές δεν ήταν μονοχρωματικό!

Σχετικά άρθρα

Πάνω