Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Η γιορτή του Στίβου στο Γαλάτσι!

Η γιορτή του Στίβου στο Γαλάτσι!

 

3η Γυμνασιάδα Συλλόγων Στίβου

Το ΔΣ του Συλλόγου ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – “ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ” μας έστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου, και το φωτογραφικό υλικό, σχετικά με τη πραγματικά εντυπωσιακή 3η Γυμνασιάδα Στίβου που έγινε στο Στάδιο Γαλατσίου τη Κυριακή 5 Ιούνη 2022.

 

 

 

3η Γυμνασιάδα Συλλόγων Στίβου

Μια εξαιρετική γιορτή του Στίβου στο Γαλάτσι

 Κυριακή 5 Ιουνίου.. Ένα υπέροχο απόγευμα, μικροί και μεγάλοι, αθλητές, γονείς και φίλοι του Γ. Σ. Γαλατσίου – Γυμνάσιον συμμετείχαν σε μια γιορτή του στίβου που τα είχε όλα!

Μεγάλη συμμετοχή.. περισσότεροι από 300 μικροί αθλητές κ αθλήτριες! Ταχύτητα, Αντοχή, Ρίψεις, Άλματα, Σκυταλοδρομίες..! Εξαιρετική οργάνωση..!  

Επίσημη χρονομέτρηση από χρονομέτρες, κριτές στίβου! Παρουσία γιατρού και ασθενοφόρου!

Ηχητική κάλυψη, μουσική, κέφι, διασκέδαση, χαρά για τη συμμετοχή! Απονομές, αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, βραβεύσεις, μετάλλια!

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους γονείς! Όλοι μαζί μια αγκαλιά! Συγχαρητήρια  στους προπονητές και τους εθελοντές του συλλόγου για την διοργάνωση! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την προσπάθεια τους και την συμμετοχή ανεξάρτητα την επίδοση! Συγχαρητήρια γιατί θέτουν σε προτεραιότητα την αθλητική εκπαίδευση των παιδιών , τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και την υιοθέτηση από μέρους τους ενός υγιεινού τρόπου ζωής και τελικά τη δια βίου άσκηση ! Ευχαριστήρια στους συλλόγους από Ν. Ιωνία κ την Πεύκη για τη συμμετοχή τους! Ευχαριστούμε το Δήμο Γαλατσίου και το προσωπικό του Σταδίου για τη βοήθειά τους!

Τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, παλαιοί αθλητές και το μέλος επιτροπής ανάπτυξης κ υψηλού αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη.

Το Δ . Σ. του Συλλόγου

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω