Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > O ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ Γυναικών… προς Α’ ΕΣΚΑ?

O ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ Γυναικών… προς Α’ ΕΣΚΑ?

ΟΜΙΧΛΩΔΕΣ ΤΟΠΙΟ στο Γυναικείο Μπάσκετ!

Η αδυναμία επιστροφής στο πρωτάθλημα της Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ μετά τη μεγάλη διακοπή του Νοέμβρη, “δήλωνε” και την πιθανή αδυναμία του Συλλόγου να μπορέσει να στηρίξει την παραμονή της ομάδας στην Α1 Γυναικών.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ στις 26 Μάρτη 2021, στα media, που κατηγορούσε ευθέως το μεγάλο χορηγό της Γυναικείας Ομάδας για εγκατάλειψη της ομάδας, ουσιαστικά δήλωνε στους φίλους του Συλλόγου την αγωνία της Διοίκησης για το μέλλον του ιστορικού Γυναικείου Τμήματος.

Οι όποιες προσπάθειες επαναπροσέγγισης Διοίκησης – χορηγού έγιναν τους τελευταίους μήνες, όχι μόνο δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα, αλλά ουσιαστικά “χάραξαν” μια άγνωστη πορεία για την επόμενη μέρα του τμήματος. Μια πορεία που κατά πάσα πιθανότητα οδηγεί στην Α’ ΕΣΚΑ.

Αν και η κλήρωση των ομίλων της Α’ ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ έγινε τη περασμένη βδομάδα ΧΩΡΙΣ τη συμμετοχή του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, οι πληροφορίες που έχει το GalatsiSports είναι ότι η Διοίκηση του Συλλόγου στη πρώτη του προσέγγιση προπονητή για την ανάληψη όλων των Γυναικείων τμημάτων και της πρώτης ομάδας ήταν για αυτή τη κατηγορία, και πήρε κατ’ αρχήν αρνητική απάντηση.

Από την άλλη, η ομάδα υπάρχει στη λίστα αυτών που δικαιούνται συμμετοχής στην Α1 Γυναικών, στη προκήρυξη του πρωταθλήματος από της ΕΟΚ!

Η ομάδα των Νεάνιδων του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ κληρώθηκε στο 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας ΕΣΚΑ, και η ομάδα των Κορασίδων στη Β’ κατηγορία κορασίδων ΕΣΚΑ. Μένει να δούμε που θα καταλήξει η ομάδα των γυναικών, και που ειλικρινά ΔΕΝ θέλουμε να τη δούμε στην Α’ ΕΣΚΑ.

Πάντως η συμμετοχή και στην Α2 Γυναικών θα ήταν μια αξιοπρεπέστατη λύση.

Σχετικά άρθρα

Πάνω