Είστε εδώ
Αρχική > ΠΟΛΙΤΙΚΗ > Οι “αλήθειες” του Δημάρχου.

Οι “αλήθειες” του Δημάρχου.

Οι σοβάδες στο 16ο Δημοτικό Σχολείο, δεν έπεσαν, ο Δήμος Γαλατσίου τους έρριξε! Για το καλό μας!

Τάδε έφη ο Δήμος Γαλατσίου στην επίσημη σχετική ανακοίνωση του για το θέμα, που αναρτήθηκε στη σελίδα του, στις 23/2/2023 με τίτλο “Η αλήθεια για τις εργασίες στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου”.

Δηλαδή, χωρίς αιδώ, αποκαλεί “ψεύτες” το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου, τη δημοτική παράταξη “Γαλάτσι από κοινού”, και τη Δημοτική παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου” οι οποίοι έφεραν το θέμα ανύπαρκτης συντήρησης στο σχολικό κτήριο του 16ου Δημ. Σχολείου, στο ΔΣ της 21ης Φεβρουαρίου 2023.

Μας λέει ο “καλός” μας Δήμαρχος ότι απλά έκανε εργασίες συντήρησης στη μέση της σχολικής χρονιάς, σε κτηριακές υποδομές με προβλήματα γνωστά τουλάχιστον από το Σεπτέμβρη του 2022. Και ότι οι “κακοί” αντίπαλοί του διαμαρτύρονται άδικα. Μάλιστα κατηγορεί τους παραπάνω φορείς ότι για λόγους προεκλογικούς προτιμούν το (ακριβής αντιγραφή) «τρομοκρατώ γονείς και μαθητές εμπαίζοντας την εκπαιδευτική κοινότητα με παραπλανητικές δηλώσεις και φωτογραφίες» από το«ασκώ εποικοδομητική κριτική».

Είναι απόλυτα κατανοητό ότι ο Δήμαρχος ακολουθεί την διδαχθείσα από τη κεντρική εξουσία τακτική, “εσείς δε καταλαβαίνετε τι βλέπετε, εγώ θα σας πω τι πρέπει να καταλαβαίνετε”!

Σε συνέχεια όλου αυτού του θέματος, η παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου” μας έστειλε ανακοίνωση με τίτλο MIA ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ”(Κλικ για πλήρες κείμενο) και ημερομηνία 1/3/2023, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι:

“Η Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου ποτέ δεν επένδυσε σε ψέματα και σε φτηνή προεκλογική προπαγάνδα, όπως απαράδεκτα την κατηγόρησε ο κ. Μαρκόπουλος. Οδηγός μας είναι αποκλειστικά η διεκδίκηση και προστασία των συμφερόντων των εργαζομένων και των λαϊκών οικογενειών, κόντρα στην πολιτική της ΕΕ – κυβερνήσεων – τοπικών αρχών, που έχει άλλες προτεραιότητες, αυτές της εξασφάλισης των κερδών των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Όπως δεν κάναμε προεκλογική προπαγάνδα στις διαμαρτυρίες, κινητοποιήσεις και καταγγελίες μας το Σεπτέμβρη του 2019 – λίγους μήνες μετά τις εκλογές – όταν το 2ο Δημοτικό αφέθηκε σε κατάσταση να πέφτουν μπετά μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, έτσι δεν κάνουμε και τώρα.”

Πόσο κοστίζει μια ειλικρινής “συγγνώμη” από το πολιτικό προσωπικό προς τη κοινωνία…!

Σχετικά άρθρα

Πάνω