Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Οπαδική Βία στο Γαλάτσι !?!

Οπαδική Βία στο Γαλάτσι !?!

Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: “Κλασσικό περιστατικό…”

Σε συνέχεια του αποτρόπαιου γεγονότος της Θεσσαλονίκης που στοίχισε τη ζωή του 19χρονου Άλκη, ένα αντίστοιχο επεισόδιο έγινε το βράδυ της Δευτέρας στις εξέδρες του γηπέδου ποδοσφαίρου του Άλσους Βέικου, ευτυχώς χωρίς την ίδια τραγική κατάληξη.

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού Γαλατσίου Μάνος Ελευθερίου, εμφανίστηκε την Τρίτη το πρωί ζωντανά από το Άλσος Βέικου, στην εκπομπή του Αντ1 “Καλημέρα Ελλάδα” του Γ. Παπαδάκη, και του ζητήθηκε ο σχολιασμός για το γεγονός! Ο πρόεδρος εξέφρασε αμφιβολίες αν επρόκειτο για οπαδική βία και μίλησε για  ένα κλασσικό επεισόδιο που συμβαίνει συχνά σε αθλητικούς χώρους,σε όλα τα προαύλια των σχολείων..παντού, υπερασπιζόμενος τη άψογη συνεργασία του Άλσους με την Αστυνομία και τη ταχύτατη ανταπόκρισή της, με άλλα λόγια, “εεε…πως κάνετε έτσι, παντού γίνονται αυτά, εδώ έχουμε και την αστυνομία γρήγορα κοντά μας…είμαστε ασφαλείς”.

Μπορεί οι συμπεριφορές αυτές να έχουν βαθειές κοινωνικές αιτίες, και τα οπαδικά να είναι οι αφορμές, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να τα κρύβουμε “κάτω από το χαλί”.

Δείτε την εκπομπή ΕΔΩ στο (-38′.10”)

Έξαλλος βέβαια ο Γ. Παπαδάκης με τις θέσεις αυτές, αλλά απ’ ότι φαίνεται το ίδιο συμβαίνει και με τη παράταξη του κ. Κώστα Ζώμπου, που μας έστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω