Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πήγε για…μαλί, ήρθε κουρεμένος!

Πήγε για…μαλί, ήρθε κουρεμένος!

ΑΠΑΤΗ(?) με τη ΣΥΜΒΑΣΗ του ΠΑΛΑΙ!!!

Τελικά, έφτασε στα χέρια μας η περίφημη σύμβαση για το ΠΑΛΑΙ που τόσο καιρό ήταν εφτασφράγιστο μυστικό!!!

Τώρα εξηγούνται πολλά… αν όχι όλα:

Εχουμε και λέμε:

  1. Δεν είναι ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ που ψήφισε το ΔΣ του Δήμου Γαλατσίου – είναι ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ!!! Εκμισθώτρια η ΕΤΑΔ Α.Ε., Μισθωτής ο Δήμος Γαλατσίου.
  2. Ελάχιστο Εγγυημένο ετήσιο τίμημα 140.000€ + 30% από τα καθαρά έσοδα του Δήμου λόγω της χρήσης του ΠΑΛΑΙ.
  3. Διάρκεια 5 + 5 χρόνια, εκτός εάν η ΕΤΑΔ αποφασίσει και συμφωνήσει να αξιοποιήσει το ακίνητο σε συνεργασία με ιδιωτικό φορέα.
  4. Στη χρήση του ακινήτου από το Δήμο Γαλατσίου, πέραν των χρήσεων που δόθηκαν στη περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, επιτρέπονται Εμπορικά καταστήματα, Εστιατόρια, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και θεματικοί χώροι Ψυχαγωγίας. Και ΑΝ η ΕΤΑΔ αποφασίσει να αλλάξει τη χρήση, ο Δ. Γαλατσίου όχι μόνο ΔΕΝ μπορεί να αρνηθεί αλλά ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να συνδράμει προς αυτή τη κατεύθυνση.
  5. Ο ΕΚΜΙΣΘΩΤΗΣ (ΕΤΑΔ) δεν φέρει καμμιά ευθύνη ούτε υποχρεούται να συντηρεί ούτε να επισκευάζει οποιαδήποτε βλάβη στο Μίσθιο απ’ οπου και αν προέλθει αυτή, ακόμη και από “ανωτέρα βία”…
  6. Ο Μισθωτής δηλ. ο Δ. Γαλατσίου, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να ασφαλίζει με δικά του έξοδα το ΜΙΣΘΙΟ έναντι ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ και ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ έναντι ΤΡΙΤΩΝ…

Είμαστε σίγουροι ότι με ένα πιο προσεκτικό διάβασμα της ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ, θα βρούμε και άλλους όρους ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ! Αλλά οι 6 που αναφέραμε παραπάνω αρκούν για να χαρακτηρισθεί το κείμενο της Σύμβασης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Εσείς θα ενοικιάζατε σπίτι με τέτοιους όρους???

Σχετικά άρθρα

Πάνω