Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Οδηγίες της ΓΓΑ για τις Ακαδημίες

Οδηγίες της ΓΓΑ για τις Ακαδημίες

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ.

Με την έναρξη των Ακαδημιών όλων των αθλημάτων, η ΓΓΑ κοινοποίησε χθες 24/5/2021, αναλυτικές οδηγίες για το τρόπο που οι Ακαδημίες θα μπορέσουν να λειτουργήσουν με ασφάλεια για τους μικρούς και τις μικρές αθλήτριες.
Είναι σημαντικό να γνωρίζουν όλοι οι γονείς αλλά και οι ίδιοι οι αθλητές/τριες τι πρέπει και πως πρέπει να γίνει, ώστε να έχουμε μια “covid19 free” λειτουργία των Ακαδημιών.
Βασικό κομμάτι των οδηγιών, οι Διαδικασίες επανεκκίνησης:

  1. Καθορισμός ενός υπεύθυνου Covid σε κάθε σύλλογο ανά άθλημα που θα αποτελεί και το σημείο επαφής για οτιδήποτε έχει να κάνει με την πανδημία.
  2. Συστήνεται ο σύλλογος να στείλει ενημερωτικό έντυπο στους γονείς με το οποίο εξηγεί τη διαδικασία επανένταξης στην αθλητική δραστηριότητα.
  3. Στο έντυπο να επισημαίνεται ότι για παιδιά που νόσησαν θα πρέπει να προηγηθεί παιδιατρική εκτίμηση πριν την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας.
  4. Στο έντυπο θα πρέπει να αποτυπώνεται με σαφή τρόπο το πρόγραμμα άθλησης του πρώτου μήνα καθώς και ο τρόπος παράδοσης και παραλαβής των παιδιών από τον αθλητικό χώρο. Επίσης θα επισημαίνεται ότι θα πραγματοποιούνται test Covid-19 στα παιδιά και ότι η συγκατάθεση στα τεστ είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους.
  5. Η κάθε ομάδα θα πρέπει να προσκομίζει στην αθλητική εγκατάσταση την ονομαστική κατάσταση των παιδιών με τα ωράρια προπόνησης.

Δείτε τι αναλυτικές και πλήρεις οδηγίες κατεβάζοντας το αρχείο:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 

Σχετικά άρθρα

Πάνω