Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αρχίζουν οι Ακαδημίες τη Δευτέρα!

Αρχίζουν οι Ακαδημίες τη Δευτέρα!

ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Ένας – ένας οι σύλλογοι της περιοχής μας ανακοινώνουν στις επίσημες σελίδες τους στο web και στα social media την έναρξη των προπονήσεων των Ακαδημιών τους από τη Δευτέρα 17/5/2021. Μετά και τις διευκρινιστικές οδηγίες από τη ΓΓΑ, που δημοσιεύσαμε χθές, οι σύλλογοι της περιοχής μας, σιγά-σιγά ετοιμάζουν τα προγράμματα των ποροπονήσεών τους με βάση τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τοn COVID-19.

Από τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και το ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ, την ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ, μέχρι τη ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ και το ΓΣ “ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ” οι σύλλογοι βγάζουν τα κομπιουτεράκια και αρχίζουν τους υπολογισμούς τους  για να σώσουν ότι σώζεται από τη χρονιά της Πανδημίας. Το κόστος επαναλειτουργίας αναμένεται να είναι αυξημένο, ενώ η οικονομική κατάσταση των Συλλόγων δεν είναι σε ανεκτή κατάσταση μετά την 7μηνη διακοπή δραστηριοτήτων.

Ίσως ο Δήμος Γαλατσίου θάπρεπε να δει πως μπορεί να χρηματοδοτήσει τους Συλλόγους για να σταθούν στα πόδια τους. Τόσα και τόσα λεφτά δίνει σε “εκκλησάκια” και ατέλειωτες “αναμορφώσεις” χώρων και οδών, δε περισσεύει κάτι και για τους Αθλητικούς Συλλόγους? Εξάλλου, όπου νάναι εκλογές έρχονται…

Το σίγουρο είναι ότι όλοι, αθλητές, προπονητές, γονείς και διοικούντες, επιθυμούν με κάθε τρόπο την επαναδραστηριοποίηση των Ακαδημιών, που τόσα πολλά προσφέρουν στα παιδιά και την φυσιολογική τους ανάπτυξη.

Από την άλλη, οι Αθλητικές Ενώσεις, αποφασίζουν τι πρόκειται να γίνει με τα πρωταθλήματα που άρχισαν και πώς και αν θα ολοκληρωθούν. Ήδη η ΕΣΚΑ  ανακοίνωσε ότι τα πρωταθλήματα θεωρούνται “ως μη γενόμενα” και οι ομάδες παραμένουν ως έχει και για την επόμενη περίοδο, ενώ υπάρχει σε εξέλιξη συζήτηση για τη τύχη των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων που μοριοδοτούν αθλητές για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ.

Σχετικά άρθρα

Πάνω