Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στον απόηχο μιας εκπομπής!

Στον απόηχο μιας εκπομπής!

Αθλητισμός στο Γαλάτσι και άλλες ιστορίες!

Μείναμε απορημένοι και ταυτόχρονα απογοητευμένοι τη Δευτέρα 29/11/2021, το βράδυ παρακολουθώντας την εκπομπή “ΠΟΛΙΤΕΣ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” με θέμα “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ”.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ–> https://www.facebook.com/galatsi.gtv/videos/578600803220929

Επί σχεδόν τρεις ώρες, και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της παραγωγής, οι Αθλητικοί παράγοντες της πόλης, έδωσαν την εντύπωση της καταναγκαστικής ή και την κατ’ εντολή παρουσίας στην εκμπομπή! Ευχολόγια από παντού, χωρίς διάθεση πραγματικής διεκδίκησης! Προφανώς το ένα, προφανές το άλλο, πληροφορίες από εδώ, φήμες από εκεί, μου “είπε ο Δήμαρχος”, “τα είπαμε με το Δήμο”, κλπ, κλπ…

Με κραυγαλέα την απουσία του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, του συλλόγου που η ομάδα μπάσκετ των ανδρών πέτυχε χθες την 7η συνεχή νίκη και παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ!

Με “τεχνική αξεπέραστη δυσκολία” στη σύνδεσή του ο πρόεδρος του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ.

Με παρόντες το προέδρο του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ στο studio κ. Μ. Πρωτονοτάριο, και με καλές συνδέσεις κατά περιόδους, οι πρόεδροι της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κ. Φλέσσας , του ΣΑ Γαλατσίου (τένις) κ. Ισπανόπουλος, του ΑΣ “ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ” (Στίβου)κ. Πέππας , ο ταμίας της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κ. Δημητρακόπουλος, και το μέλους του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού “Β. Παπαδιονυσίου” από την αντιπολίτευση κ. Νίκος Αποστόλου.

Τελευταίος και μη εξαιρετέος, ο με διπλή ιδιότητα πλέον, πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ αλλά και έμμισθος σύμβουλος του Δημάρχου Γαλατσίου, ο κ. Πασπάλας.

Ο οικοδεσπότης και δημοσιογράφος κ. Μανώλης Τσουπάκης, για μια ακόμη φορά δήλωσε στον αέρα ότι κανένας εκλεγμένος από τη Δημοτική Αρχή δεν αποδέχτηκε τη πρόσκληση να παραβρεθεί στην εκπομπή, …φαίνεται ότι έχει υψωθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ από το Δήμαρχο.

Βέβαια, ο κ. Πασπάλας φρόντισε να υπεραμυνθεί των επιλογών και υποσχέσεων του Δημάρχου στα περι του αθλητισμού προβλήματα! Αν και όπως δήλωσε το “καπέλο” του προέδρου της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ που φορά επί 9 και πλέον έτη, είναι πολύ βαρύτερο από αυτό του συμβούλου…

Τα προβλήματα παραμένουν άλυτα και μάλιστα πολλαπλασιάζονται με τις πολιτικές και επιλογές της Δημοτικής Αρχής να παραχωρεί επ’ αμοιβή χώρους και γήπεδα σε επιχειρηματίες και ομάδες εκτός Γαλατσίου.

Οι ποδοσφαιριστές, μικροί, νέοι και παλιοί, παρακαλάνε για καμμιά προπόνηση με φως ημέρας γιατί το βραδάκι οι προβολείς αρνούνται να ανάψουν. Και χωρίς καταιγίδα βέβαια, μη τους σκάσει κανένας κεραυνός στο κεφάλι αφού αλεξικέραυνα γιόκ στα γήπεδα, όπως δηλώνουν οι γνωρίζοντες!

Ο Σύλλογος του Τένις αγωνιά για το νέο status χρήσης των ανακαινισμένων γηπέδων τένις στο Άλσος, και για τον “επαναπατρισμό” των αθλητών του. Ποιός θα πληρώνει, τι και σε ποιόν είναι βασικά ερωτήματα!

Το πολυδιαφημισμένο ΜΠΑΛΛΟΝΙ φούσκωσε και στο ΠΑΛΑΙ, δίπλα στα 2 ενοικιασμένα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ και στην ενοικιασμένη ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΑΛΑ των 5000+ θέσεων, που οι ενοικιαστές τους παράγουν ασταμάτητα Ελληνικό Πολιτισμό 21ου αιώνα!

Μπάσκετ και Βόλεϊ, Αγοριών και Κοριτσιών, ορφανεύουν όπου νάναι από κλειστό γήπεδο! Αντε και σε ανώτερα! Κάποτε παίζαμε και με χιόνι στα ανοικτά, τώρα θα κ#λ@σουμε?

Χωρίς χώρο για επίσημους αγώνες από την ερχόμενη άνοιξη, κατά τα λεγόμενα, μια και το κλειστό του Άλσους, που τώρα φιλοξενεί 10 αγώνες τη βδομάδα, θα γκρεμιστεί για να ανακατασκευαστεί. Τώρα όποιος θεωρεί ότι το νέο κλειστό γήπεδο θα είναι έτοιμο σε μερικούς μήνες, και όχι χρόνια εεε… αφήστε τον να ονειρεύεται!

Και είναι σίγουρο ότι ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, που απ’ ότι δείχνει η μέχρι τώρα πορεία του, του χρόνου θα αγωνίζεται στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, κινδυνεύει να μην έχει γήπεδο για τους αγώνες του. Εκτός αν ο ιδιοκτήτης του, έχει πάρει κρυφές υποσχέσεις από τον δήμαρχο κ. Μαρκόπουλο, που δεν είναι ανακοινώσιμες στο ευρύ κοινό αυτής της πόλης!

Σε άλλα με υγεία λοιπόν!

Σχετικά άρθρα

Πάνω