Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ > Υπόγεια Συγχώνευση του Μπάσκετ του Γαλατσίου (?)

Υπόγεια Συγχώνευση του Μπάσκετ του Γαλατσίου (?)

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: Κλείνει εδώ… ανοίγει παραπέρα…

Με το άρθρο μας “Η διάλυση μιας ομάδας! στις 11 Μαϊου 2022 σας μεταφέραμε τις από πολλές μεριές πληροφορίες για τη διάλυση της Γυναικείας ομάδας Μπάσκετ της ΑΕΣ “ΕΝΩΣΗ” ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, και για το οποίο άρθρο δε πήραμε καμιά αντίδραση, ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη.

Και πριν “πετεινός λαλήσει τρεις”, γέμισαν τα socila media από διαφήμιση – πρόσκληση για ακαδημία Μπάσκετ Γυναικών από τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Επειδή όσα μέλη του Συλλόγου του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ που ρωτήσαμε ΔΕΝ ήξεραν απολύτως τίποτα, παραθέτουμε τις παρακάτω ερωτήσεις και περιμένουμε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για να τις κοινοποιήσουμε.

1. Εχει πάρει απόφαση το ΔΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ για την δημιουργία τμήματος Καλαθοσφαίρσης Γυναικών;;; Αν ναι θα χαρούμε να τη δούμε.
2. Γνωρίζει το ΔΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και εγκρίνει τη καμπάνια στα social media για προσκλήσεις παιδιών (αγοριών και κοριστιών) σε προγράμματα “καλοκαιρινού camp”, και εάν ναι, πότε πάρθηκαν οι σχετικές αποφάσεις του ΔΣ του Συλλόγου;
3. Γιατί ΔΕΝ υπάρχει καμιά ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου (www.galatsibasket.gr) σχετικά;;;
4. Πως και με ποιά απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου νομιμοποιείται ο προπονητής κ. Μάκης Κουμαράς να οργανώνει καμπς, να οργανώνει ακαδημίες και μάλιστα νέων τμημάτων, και γενικώς να συμπεριφέρεται ως γενικός διευθυντής – διοικητής του ΜΗ κερδοσκοπικού Αθλητικού Συλλόγου;
5. Για ποιό λόγο, η επίσημη σελίδα του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ είναι ανημέρωτη εδώ και ένα χρόνο τώρα;
6. Με ποιό ρόλο και ποιού Διοικητικού Συμβουλίου απόφαση ο κύριος προπονητής είναι ο μόνος που φαίνεται ως (βάλτε τίτλο) του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ?  ενώ έχει απ’ ευθείας επαφές εκπροσωπώντας το Σύλλογο στον Δήμαρχο Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλο;

 

 

 

 

 

 

 

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλές ακόμη ερωτήσεις, π.χ. για το ΜΠΑΛΟΝΙ δώρο του Δημάρχου (?) στον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (= κ. Κουμαρά), ή γιατί δέχθηκε τη πλήρη παραχώρηση του κλειστού του Άλσους Βέικου (15:00 – 22:30 καθημερινά μέχρι Ιούνιο 2022) στην ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, αλλά δεν θέλουμε να κουράσουμε το ΔΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ να απαντήσει σε όλα αυτά μαζεμένα.

Πάντως ειλικρινά δε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τα μέλη (εθελοντές φανταζόμαστε) ενός Εραστιτεχνικού Αθλητικού Συλλόγου δέχονται να “καπελώνονται” έτσι!

Επί τη ευκαιρία, και για τους φίλους που ΔΕΝ ξέρουν την επίσημη διοίκηση του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, σας τη παρουσιάζουμε:

Πρόεδρος: Δημήτρης Δαλέζος
Αντιπρόεδρος: Παπαθανασίου Χρήστος
Γενικός Γραμματέας: Συκαμινίδης Νίκος
Ταμίας: Καββαδάς Δημήτρης
Ταμίας Β’: Καλαϊτζάκης Δημήτρης
Μέλος: Κορρές Γιάννης
Γενικός Αρχηγός: Φλώρος Ευάγγελος
(από το επίσημo site του Συλλόγου 4 Ιουλίου 2021)

Τελευταία ερώτηση, και ίσως η πιο κρίσιμη απ’ όλες:

Αληθεύει ότι η όλη κατάσταση με το Γυναικείο Μπάσκετ στο Γαλάτσι είναι μια “υπόγεια” συμφωνία για συγχώνευση του Μπάσκετ Γαλατσίου συνολικά από ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (γυναικείο) και ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ανδρικό) ?

Κάθε απάντηση από τους Προέδρους των Δύο Συλλόγων , τα ΔΣ αυτών αλλά και από το Δήμαρχο Μαρκόπουλο, δεκτή.

Αναμένουμε…!

Σχετικά άρθρα

Πάνω